5/30/2013

Pinkkiä

Kuten jo aikaisemmin mainitsin, niin kassatyössä ei todellakaan huomaa vaikka omat kynnet olisi kuinka kirkkaan väriset, kun kassan läpi menevät tavarat on myös tosi kirkkaita ja vaikka minkä värisiä. Uskalsin siis vetää kynsille China Glazen Beauty Within -lakan, vaikka se on tosissaan kirkas pinkki.

Tuo kassalla työskentely on kyllä käsille vähän tylsää. Ei haittaa, että kynnet on pakko pitää lyhyenä työn sujumiseksi, ne on ihan kivat niinkin. Mutta käsien ja kynsinauhojen kuivuminen on niiiiiin inhottavaa! Kuittinauha ja esimerkiksi sokeripaketit. Yyyh.


Kuvat on otettu kirkkaassa aamuauringossa, väri tulee vieläkin kirkkaammaksi, vaikka kynsistä ei ehkä saa ihan niin hyvin selvää. Nautitaan nyt kuitenkin tästä auringonpaisteesta niin kauan kun sitä kestää! :)


Rimmel - Base Coat
China Glaze - Beauty Within
Konad - White
Konad - m77

PS. Viikonloppu menee luultavammin huomisillasta sunnuntaihin mökillä ja tunnetusti bloggerin ajastus ei ole ikinä tässä blogissa toiminut vaikka asetuksia olen tarkistanut kuinka. Katsotaan koska seuraava juttu tulee, kynsiä ainakin olisi esittelemättä! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti