8/17/2013

China Glaze - Cirque du Soleil Worlds Away

China Glazen Cirque du Soleilin Worlds Away -kokoelma julkaistiin muistaakseni vuoden 2012 lopulla. Silloin en erityisemmin kiinnostunut juuri mistään lakasta, paitsi erikoisemmasta Whirled Away -päällyslakasta. Nyt kun aikaa on kulunut reilut puoli vuotta, on kynsilakkavarastoihini huomaamatta hiipinyt muutama kokoelman lakka lisää. Yhteensä kokoelmaan kuuluu 12 lakkaa, joista itse omistan 5.

Alapuolella olevassa kuvassa on koko porukka. Vasemmalta oikealle Def Defying, Surreal Appeal, Whirled Away, Water You Waiting For? ja It's a Trap-Eze!
Def Defying on uusin hankkimistani kokoelman lakoista. Facebookin kynsikirppikseltä ostettu lakka liittyi perheeseen vasta tällä viikolla. Jostain syystä olen tätä lakkaa halunnut, vaikka vihreää tulee käytettyä kynsillä..ei yhtään? Sävynä kuitenkin mieluinen, katsotaan tuleeko tätä käytettyä.


Surreal Appeal on ollut yksi onnistuneimmista kynsilakkaostoksistani. Aivan ihana väri, mitä tulee sen ihanuuden takia säästeltyä ja yritän olla käyttämättä sitä liikaa (eli koko ajan). Tämä on ehkä yksi niistä harvoista väreistä, mitä voisi harkita ostavansa tuplakappaleen. Levittyy hyvin ja ulkoasusta jää siisti, peittävyydestäkään ei ole pahaa sanottavaa. Ostakaa tämä! Tätä lakkaa olen käyttänyt esim. täällä.


Whirled Away oli tosiaan SE lakka mikä tästä kokoelmasta piti saada. Silloin tällaiset lakat eivät olleet vielä ihan niin yleisiä kuin esim. tänä kesänä ja lakka olikin aika erilainen lisä omiin varastoihin ja kynsilakkamaailmaan yleensä. Tätä on tarkoitus käyttää päällyslakkana, mitään peittävää väriä siihen ei siis kuulu. Lakassa on tikkuja sekä valkoisia ja mustia heksagoneja. Lakkaa olen käyttänyt muistaakseni kerran, täällä. Sen erikoisuuden takia lakka onkin vähän hankala yhdistellä ja käyttää, mutta toivon, että tulevaisuudessa tämäkin lakka pääsee taas vähän esille.


Water You Waiting For? on aivan ihana glitterlakka erilaisilla sävyillä. On vihreää ja sinistä ja erilaisia sinisen sävyjä. Lakka on glitterominaisuutensa (= vaikea poistaa) takia ollut vähän huonossa käytössä, mutta tästä en kyllä luopuisi millään. Aivan varmasti tulen käyttämään paljon vielä, varsinkin kun se koko ajan on viime aikoina ollut mielessä. Pitäisi vaan oppia käyttämään sitä Etude Housen Peel Off-pohjalakkaa oikein ensin..WYWF?:sta on saanut paljon lukea, että lakka vaatii hetken jälkeen jo ohentajaa ollakseen täysin käyttökelpoinen lakka. Oman lakan kanssa ei ainakaan vielä ole ollut tällaista ongelmaa ja toivottavasti ei tulekaan, mutta luulen kuitenkin, ettei se ole ihan täysin vältettävissä. Lakkaa on käyetty mm. täällä


It's a Trap-Eze! ei ollut ihan helppo hankinta, halusin sen kyllä, mutta mistään sitä ei enää silloin saanut. Onneksi kevään lopulla kynsikoristekirppiksellä tärppäsi ja sain tämän omakseni. Lakka on mielestäni todella kaunis, etenkin pullossa. Kynnellä se jää helposti vähän epäsiistin näköiseksi, vähän samalla tavalla kuin Whirled Away. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että lakassa on paljon "liikkuvia osia". Vielä tämäkään ei ole kynsille asti päässyt. Heti tämän lauseen kirjoitettuani tuli mieleen mahdollinen tapa käyttää tätä jo jopa tänään, katsotaan saanko ajatuksen kehiteltyä loppuun asti!


Kun tätä kynsilakka-kokoelmaa kävi nyt näin läpi, lakka kerrallaan, tuli itsekin huomattua se, että kokoelma on aikoinaan ollut aikamoinen edelläkävijä tulevissa "kynsilakkatrendeissä". Whirled Awayn tapaisia lakkoja on nyt hurjat määrät ja It's a Trap-Eze!:n jälkeen erilaisia sandwich-lakkoja on tullut markkinoille vaikka kuinka. 

Omistatteko itse tämän kokoelman lakkoja, näitä samoja tai muita? Mitä mieltä tästä postauksesta, tämmöisiä lisää vai ei ikinä enää? ;)

2 kommenttia :

  1. Miulla taitaa olla kaikki, tuosta Surrealista en ole varma :D
    Kokoelmapostaukset on kivoja sekä mielipiteet, mitä niistä on tullut tai ennakkomielipiteet :)

    VastaaPoista
  2. Kokoelmia olisi ihan kiva hankkia kokonaisuudessaan, mutta en vaan viitsi millään laittaa niihin rahaa kun aina on muutamia lakkoja mitä ei niistä 12 haluaisi ollenkaan :D Kiitos mielipiteestä :)

    VastaaPoista