10/23/2013

Pikselikuvat

Hupsista, jäin huomaamattani blogihommissakin syyslomalle. Mutta tulipa otettua rennosti perheen kanssa. Nyt on taas palattu arkirytmiin, kynnet tosin jo kolmatta päivää ilman lakkausta. Ehkä siihenkin hommaan taas ehtii takaisin! Onneks lomalla tuli lakattua kynnet pari kertaa, niitä voi nyt sitten esitellä :)

Ennen lomalle lähtöä tehtiin tosiaan kaverille ruusukynnet, hieman epäonnisesti leimaillen. Samasta lakasta syntyi itselleni ajatus kuitenkin toisenlaisesta lakkauksesta, joten sitäpä sitten vain toteuttamaan.

Kuvat ovat ihan kamalia, reissussa kuvailen nimittäin pikkupokkarilla. Kyllä sen nyt tajuaa miten järkkärilaatuiset kuvat ovat vaan huimasti parempia. Ja jättävät vielä turhat yksityiskohdat kuten kynsinauhojen tikut näyttämättä..Muuuutta omaksi puolustukseksi vielä, kuvat eivät todellakaan näin karmeilta näytä koneella, nyt on bloggerillakin osansa tässä kuvanlaadussa.Ajatuksena oli siis tehdä yksinkertaisesti itse leopardikuviot. Kun kynnet oli valmiit, ajattelin, että olisi voinut käyttää valkoisen sijasta jotain toista lakkaa täplien keskustassa, näin olisivat sitten eroittuneetkin paremmin. Mutta, ensi kerralla paremmin. Jatketaan taas..


Rimmel - Base Coat
OPI - My Vampire is Buff
China Glaze - Liquid Leather
China Glaze - White Out

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti