11/11/2013

Glitterliuku

Sitten vielä yhdet kynnet torstaiselta kynsi-illalta. Tällä kertaa tehtiin hieman stiletto -mallisiin kynsiin lakkausta. Koska aikaisemmin ei oltu tehty yhdessä kynsiä, oli aluksi kova pohtiminen siitä, että mitä niille oikein laitetaankaan.. :) 


Kynsille päätyi Essien Cute As a Button, China Glazen I'm Not a Lion ja China Glazen Solar Flare. Paljon siis kaikenlaisia lakkoja, mutta yhdistelmä olikin erityisen toimiva. Tästäkin lakkauksesta tuli vähän jouluinen olo, mikähän nyt itseä vaivaa kun kaikki ovat joululakkauksia. Mutta sen verran onnistunut yhdistelmä, että enköhän joululomalle nappaa kyseiset lakat mukaan ja tee jonkinlaisen joululakkauksen näistä itsellenikin :) Glitterliukuja tulee tehtyä muutenkin ihan liian vähän ottaen huomioon kuinka ihanalta ne sitten näyttävät.

Seuraavaa kynsienlaittokertaa varten pitääkin varmaan vähän opiskella stiletto-mallisista kynsistä enemmänkin. Ikinä ei tosiaan ole tullut laiteltua, joten erityisen toivottua harjoitusta ja varmasti myös vaihtelua perinteiseen lakkailuun :) Kuukauden päästä alkaa olla myös se aika vuodesta kun suuntaan joululomalle, sehän tarkoittaa sitä, että tytöille laitellaan vähän jouluaiheisempia kynsiä. Omille kynsille on jo ensi viikoksi (pikkujoulu-kynsimiitti) vähän suunnitelmia, katsotaan millaisia joulukynsiä sitä vielä reilussa kuukaudessa ehtii keksiä :) Jouluihminen alkaa jo vähän innostua.


Rimmel - Base Coat
Essie - Cute As a Button
China Glaze - I'm Not a Lion
China Glaze - Solar Flare

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti