11/13/2013

Palkitsevaa

Viime viikolla tuli rankka opiskelupätkä päätökseen ja nyt vasta alkaa päähän iskostua se, että tältä syksyltä alkaa pahimmat hommat olla jo paketissa, enää 2 virallista viikkoa yliopistoa jäljellä :) Kun viime viikonloppu koitti, niin oli aiheellista palkita itseään jotenkin ja mikäs sen parempi ajatus kun tilata muutama kynsilakka..

Ensimmäisenä tilaus kauneudenkauppa.fi -sivustolle, mistä poikaystävä lupasi kaksi uutta lakkaa. Herra ei ikinä osallistu harrastukseen millään tavoin (muutamaa valokuvausta lukuunottamatta), niin tämä oli kovin mieluista, tottakai. Ostoskoriin tuli OPIn Keeping Suzi at Bay (San Francisco -kokoelma) ja Let Me Entertain You (Burlesque -kokoelma). Jälkimmäinen oli pakko saada jo sen nimen takia (Robbie Williams, jee!), mutta kuinka paljon kauniimpi lakka se luonnossa onkaan kun olisin voinut kuvitellakaan! Ihana. Keeping Suzi at Bay taas tulee paikkaamaan vähän "vaaleamman tummansinisen" sävyn aukkoa. Alunperin suunnitelmissa oli Euro Eurso, mutta helpomman saatavuuden takia päädyin tähän :)




Sitten se virallinen itsetilaamani palkinto. Se tuli MiMaxilta ja sisälsi kolme kynsilakkaa. China Glazen All a Flutter (On the Horizon -kokoelma) ja Glitter All the Way (Holiday 2012 -kokoelma). Näiden lisäksi Essien Where's My Chauffer? (Winter 2012 -kokoelma) Essien lakka ei ollut myyntikuvassa kovin mielenkiintoinen, mutta kuvahaku kertoi taas jotain muuta. Kun avasin paketin niin totesin heti, että kyseessä on kyllä ihan oma värini :) Ja kylläpäs oli talvikokoelma painotteinen tilaus, ehkä sen vuodenaika vaan jotenkin mieltymyksiin vaikuttaa.





Sellainen kuvakasa, saatte nyt "nauttia" tästä kuvausinnostuksesta oikein kunnolla ;) Viikonlopusta tulossa isompi pläjäys, siellä miitti lauantaina, jee! Onneksi kameran akku ilmoitti nyt väsymyksestään, ehdin ladata sen vielä helposti ennen suurta hetkeä. :)

6 kommenttia :

  1. Ooh, tuo Let Me Entertain You on kerrassaan upea!! Tahdon nähdä sen kynsilläsi mahdollisimman pian :p
    Ja muutkin lakat ovat oikein kivoja :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä etenkin tuossa kuvausvalossa on tosi kaunis, saa nähdä miten kynsillä käy :) Mahdollisimman pian lakkailen sillä kyllä! :)

      Poista
  2. Mie oon kanssa himoinnu tuota Let Me Entertain You:ta, mutta en ole koskaan sitä saanut vielä ostettua :D
    Jee, miitti lauantaina, kriisi, että millä ja miten lakkaisi :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tuli ostettua, se on ollut semmonen lakka mikä helposti jää sivuun ostoksia tehdessä! :) Tänään on kuule ollut suuret miitin valmistelut, huomenna sitten mullakin kriisi tosta lakkailusta :D

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kirjoittelua miitistä luvassa sitten myöhemmin! :)

      Poista