12/17/2013

17. & 18. Luukku: OPI - Chic From Ears To Tail

Otin riskin ostaessani OPIn Chic From Ears To Tailin. Halusin lakan pitkään, mutta sitten luin jostain keskustelusta, että lakan laatu on ihan kamala ja jo sen takia lakkaa ei kannata hankkia. Sysäsin haaveet tästä lakasta sivuun, mutta silti aina tulevia lakkoja ajatellessa nousi tämä lakka mieleen. Sitten ebaysta lakkoja tilatessani päätin ainakin kokeilla, lakka on kuitenkin niin kaunis vaaleanpunainen. Chic on Couture de Minnie -kokoelmasta, joka ilmestyi tänä kesänä. Vuonna 2012 OPI teki ensimmäisen Minnie -kokoelman nimeltään Vintage Minnie Mouse Collection.




Täysin humpuukia ei kyllä lakan huono laatu ollut. Onhan se nyt aika nestemäistä ja tarkkana saa olla ettei lakka leviä täysin kynsinauhoille. Tällä lakkauskerralla tein kuitenkin kaiken niin nopeaan tahtiin, että lakkaaminen oli vaikeaa senkin takia. Tein kuvasarjan lakkaamisesta kolmella kerroksella:



Omasta mielestä tämä lakka kaipaa lähinnä kärsivällisyyttä. Värihän on aivan ihana, mutta laatu ei ehkä tee lakasta hätäisissä tilanteissa tarvittavaa turvalakkaa. Omistatteko te tätä lakkaa? Mitä mieltä olette laadusta? Enää muutama luukku jäljellä, mutta tämän luukun aikana lähden joululomalle ja vietän myös syntymäpäivääni, jee :)

2 kommenttia :

  1. Miun kommentti tais kadota jonnekin bittiavaruuteen, mutta höpisin kauniista vaaleanpunaisesta, jotka aina on hieman haastavia. Joulun lapsiko olet? t. Uutena vuotena vanheneva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä lakka on kieltämättä kumpaakin: kaunis ja haastava! :D Eilen tuli ikää lisää eli ellei joulun lapsi niin joulukuun lapsi ainakin :D Uusi vuosi onkin hauska aika vanheta vähän, kaikki juhlii jo valmiiksi! :D

      Poista