1/24/2014

Isotöistä

Olen näemmä viettänyt pienimuotoista blogilomaa tai ainakin siltä tuntuu. Kynsiä ei ole tullut laiteltua ja olo on ollut vähän väsynyt. Täällä sitä kuitenkin taas ollaan! 

Näitä kynsiä aloin laittelemaan illalla yhdeksän maissa ja yhdentoista aikaan sain homman pakettiin. Seuraa piti kynsiä laitellessa Breaking Badin pari jaksoa. Voin muuten sanoa, että sitä sarjaa katsellessa ei inspiroidu tekemään vaaleanpunaisia glitterkynsiä ;)

Ideaa näihin kynsiin olin pyöritellyt mielessä jo pari päivää, joten oli aika selvää mitkä lakat valitsen mukaan ja mitä kaikkea kynsiin tarvitaan. Tutoriaalinkin olin katsonut jo pari päivää aikaisemmin. Yllätyksenä tuli kuitenkin se, että kuinka paljon aikaa näihin sitten menikään. Ehkä se väsymys vieläkin kummitteli taustalla?



Kynsiin käytin pelkästään China Glazen lakkoja mikä tuli itsellenikin yllätyksenä kynsien jo valmistuttua. Pohjalla ja valkoisena lakkana on White Out. Liukuväri on toteutettu tummasta vaaleaan seuraavilla lakoilla: Charmed, I'm Sure , That's Shore Bright ja Sweet Hook. That's Shore Bright on myös tähtien alla oleva lakka. Kyseessä oli vasta toinen kerta, kun käytin liukuvärin pohjalla valkoista lakkaa, mutta kyllä se vaan tuntuu olevan paras ratkaisu. Värit nappaavat paremmin kiinni ja saavat enemmän omaa sävyään mukaan. Ehkä liukuväri kynsillä ei ole kaikista sulavin, mutta käy se näinkin :)




Eniten aikaa vei varmaan liukuvärjäyksen jälkien siivoaminen sormilta, mutta myös koristeteippien kanssa tähtien aikaansaaminen oli aika homma. Jossain vaiheessa olin ihan varma, että lopputuloksesta ei tule millään tavalla tähdeksi tunnistettavaa jälkeä, mutta aika hyvin se sitten loppujenlopuksi toimikin. Tähdenkin tunnistaa tähdeksi ;) Tai kukaksi jos joku sen kukkana ennemmin mieltää - itse en ole ihan varma kumpi se olisi. Kynsien valokuvaamisen jätin tälle aamulle. Juuri ennen heräämistä näin painajaista, että menin aamulla pesemään käsiä ja lakkaukset olivat huuhtoutuneet pois ennen kuin ne olin ehtinyt kuvata. Kamalaa! Onneksi olivat vielä kuitenkin herätessä tallella.



Rimmel - Base Coat
China Glaze - White Out
China Glaze - Charmed, I'm Sure
China Glaze - That's Shore Bright
China Glaze - Sweet Hook

2 kommenttia :

  1. Tosi kiva väriyhdistelmä! En uskalla edes ajatella monta teippiä tohon kukkaan (mulle se on kukka :)) tulee..hui. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän siihen mennyt kun yhteen sormeen..öö..neljä! Mutta kyllä oli tuskaista teipata oikean käden kynttä, ei ollut ihan yhtä helppoa ;) Onneksi en valinnut joka sormeen teippauksia :D

      Poista