1/31/2014

Swatch

Välillä tulee aikoja jolloin saan käyttää aikaani monta päivää ihan juuri niin kuin itse haluan. Nyt on taas sellainen jakso menossa. Yleensä tänä aikana päädyn tekemään kuitenkin paljon opiskelujuttuja, koska kun stressi ei paina päälle niin saa niitäkin aikaiseksi. Aikaisemmin kuitenkin kieliopin opiskelun välissä listasin kynsilakkoja Excel -tiedostoon. Lakan nimen ja merkin lisäksi listaan tuli koostumus, kokoelma, ilmestymisvuosi ja -vuodenaika. Nyt tuntuu jotenkin selkeämmältä kun kaikki lakat on listattu ja samalla niihin tuli tutustuttua paremmin. Huomasin, että Essien lakkani ovat melkein kaikki pinkkejä tai korallisia, OPIn lakoistani erittäin moni on kevään kokoelmista, melkein kaikki lakkani ovat myös creme-lakkoja. Kokoelmassani ei ole myöskään juuri yhtään lakkoja, jotka olisivat ilmestyneet ennen vuotta 2008.



Koko projekti lähti siitä, kun ajattelin päivittää lakkatikkuja (pahasti jäljessä), mutta olin ihan sekaisin siitä mitä lakkoja on tullut lisää. Sitten vaan listaamaan. Kun listat oli valmiina ja tulostettu, päätin sitten samantien liimata muutaman tarran paikalleen. No, se ei ihan jäänyt siihen muutamaan. Loppuilta meni liimaillen nimiä paikoilleen ja dvd:tä katsellessa. Olen varmaan koko ajan ohittanut kutsumuksen toimistohommille kun exceltemppuilut ja leikkaus-liimaus on ihan oma juttu :D Seuraavana päivänä oli vuorossa sitten tikkujen järjestäminen sävyjen ja tummuusasteiden mukaiseen järjestykseen, mikä ei sitten olekaan ihan itselleni mieluisinta työtä. 

Tikkuja tehdessä huomasin kuinka paljon tykkään omista lakoistani. Tottakai sinne joukkoon mahtuu sellaisiakin tapauksia, jotka voisin myydä eteenpäin. Olen vaan niin laiska käymään sitä prosessia läpi, että se on toistaiseksi jäänyt. Nyt olen myyntipinosta noukkinut joitain lakkoja takaisin käyttöön, että ehkä tuollainen lähteä vai jäädä -pussi voisi olla ihan paikoillaan. Ehkä tässä harrastuksessa on itselleni kyse enemmän siitä omasta kokoelmasta kuin kaupan tekemisestä ja hyvä niin. :)

Huoh, mitähän varten tämäkin postaus oli, en tiedä. Ehkä vain jaoin taas tämän harrastuksen iloja ;)

2 kommenttia :