3/21/2014

Go-To-Products

Samalla tavalla kuin meikkihommissa, myös kynsienlaitossa on varmasti jokaisella vähän enemmän kynsiään lakkaavalla omat luottotuotteensa, joihin turvaudutaan joka kerta. Ajattelin listata teille nämä omat suosikkini.

/I'm sure that the same that in make up also in nail art people have their go-to-products. Here are my favorites:/

1. Pohjalakka: Rimmel 5 in 1 Base Coat




Ihka ensimmäinen aluslakkani oli Isadoran. Sen loputtua halusin vain löytää jonkin helposti saatavan ja kohtuuhintaisen aluslakan Isadoraa korvaamaan. No, ostin Rimmelin ja sen jälkeen ei ole tarvinnut vaihtaa. En ole juurikaan käyttänyt mitään muuta vaikka muitakin pohjalakkoja on laatikossa jonottamassa testiin. Kynnet eivät muutu värjäänny ollenkaan Rimmeliä käytettäessä mikä joillain pohjalakoilla on ongelma. Lisäksi Rimmelin ostettuani kynnet ovat olleet selvästi vahvemmat ja Rimmeliä onkin tutuille tullut suositeltua.

/My first base coat ever wad Isadora's. After it ran out I just wanted to find easily accessable and reasonable priced base coat to it's place. Well, I bought Rimmel 5 in 1 Base Coat and after that I haven't changed my base. There are same base coats in my boxes that are waiting to get tested but so far I have managed with this. My nails don't get yellow (or any other colors) while wearing this and they have also gotten remarkebly stronger. I have put in a good word for this every time I have had the chance to do so!/

2. Päällyslakka: Sally Hansen Fast Dry Top Coat




Yhdestä kynsimiitistä saatu Sally Hansenin pikakuivattava päällyslakka vei sydämeni täysin. Olen ymmärtänyt, että monet muutkin ihastuivat tähän todella. Ehdoton luottotuote, ei ole tarvinnut testailla muita. Onneksi miitistä nämä saatiin, olen kyllä suositellut monille kysyjille tätä! (ja niillekin jotka eivät ole kysyneet)

/One of our nail polish events brought us Sally Hansen Fast Dry Top Coat. It completely stole my heart as well as many others'. This is my definite go-to-product and I haven't even thought about trying others. I'm so glad that we got these from our event because I don't know if I otherwise would have tried this. Best part is that I can get this from our local store so I don't even have to order it anywhere./ 

3. Kynsilakanpoistoaine: X-tra Kynsilakanpoistoaine
/X-tra Nail Polish Remover/




Tutustuin tähän ihan itse ja lopulta huomasin muidenkin hehkutuksen tuotteesta. Välillä kun nämä pääsivät kaupasta loppumaan ja lopulta taas näitä hyllystä löytyi niin taisin ostaa ainakin kuusi pulloa kotiin etten vaan jää toista kertaa ilman. 

/I came across these nail polish remover myself few years ago and then noticed that many other had been liking this as well. Last summer these ran out of finnish stores and when I finally found these again I bought about six bottles so I wouldn't have to face that situation again anytime soon. There are still about four bottles left../ 


3. Konad leimasin ja scraper 
/Konad scraper and stamp/


Kuten näkyy, niin näille kahdelle on käyttökertoja kyllä kertynyt. Pitäisi vähän parantaa käytöstä scraperin siivoamisen kohdalla, se jää aina vähän huolimattomasti tehdyksi ja sitten siitä kärsii leimatessa. Tuo kaksipäinen leimaisin on ihan ehdoton hankinta, koska toisessa päässä on pienempi pinta-ala niin pienemmät kuviot saa leimatessa kohdistettua paljon paremmin. Scraper on aavistuksen verran terävämpi kuin aiemmin käytössä olleet (vaikka nekin Konadin) mikä tekee tästä kyllä aavistuksen verran paremman.

/As you can see I have been using these two quite a bit. I should really try to clean up the scraper better after every use because when I don't it makes stamping harder every time. Konad's two-way stamp is the best because you can aim better where you want your image to go with that smaller head. I think that this scraper is a bit sharper than others (they're Konads too) which make this a little bit better in use./


4. Tikut
/Swatches/


Tähän olen viime aikoina käyttänyt paljon aikaa ja vaivaa ja nyt taitavat kaikki lakat olla tikutettuina hyrrissä. Tämä mielestäni ehdottomasti kätevin tapa pitää lakkojen swatchit koossa ja lisätä väliin uusia ja poistaa vanhoja lakkoja. Tikkujen varressa on tarrapaperille tulostetut lakkojen merkit ja nimet. Lakat on jaoteltu hyrriin värin mukaisesti vaikka se onkin erittäin vaikeaa. Tällä hetkellä näitä "hyrriä" on viisi.

/I don't really know what to call these, swatchsticks? nail fans? Oh well, let's just go with swatches. I have really spent time with these lately and now I think I have all of my nail polishes swatched. I think this is the best way to keep them organized and you can easily add or remove them. I have stickers on the side of every swatch which tells polishes label and name. I have divided these swatches with their color which has been really hard. At this moment I have five of these "fans"./

Mitkä on teidän luottotuotteet? Onko mitään samoja? :)
/What are your go-to-products? Are there any similarities?/

8 kommenttia :

  1. Mä ostin tässä vastikään tuota Sally Hansenin pikakuivattajaa ja se vei kyllä minut mennessään myös. :D Aiempaa kokemusta Mavalasta, Essencestä ja Seche vitestä. SV on ehdottomasti yks parhaimpia, mutta se kutistamisongelma on vaan niin häiritsevä. Nyt sitten tuo SH on selkeästi kyllä se, joka tulee mun lakkalaatikossa pysymään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seche viteä en ole itse ollenkaan kokeillut kun tämä Sally Hansen on ollut niin toimiva löytö :) Vähän tuntuu kyllä, että välillä tämä aiheuttaa lakkojen laattoina irtoilemista, mutta ei ole tarpeeksi muista pikakuivattajista kokemusta, että voisin sanoa ongelman olevan vain tässä :)

      Poista
  2. Rimmelin Base, omistan vielä nuita vanhanmallisia pulloja, mutta yksi uudistettukin jo löytyy ja odottelee käyttäjäänsä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvä tuote! Mulla ei noita uudenmallisia ole yhtään vielä, odottelen, että nykyinen loppuu ja sitten testaan välillä yhtä toista merkkiä :)

      Poista
  3. Tuo poistoaine on ainut mikä löytyy täältäkin. Seche Viteä olen käyttänyt ja käytän aina.
    Aluslakkana menee halpa mutta hyvä Ginan Base Coat.
    Ja löytyy multa sittenkin myös nuo Konadin leimasin ja scraper. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan niitä yhtäläisyyksiä aika reippaasti! :)

      Poista
  4. Mahtavaa, mä just pari päivää sitten ajattelin, että täytyiskin pyytää sulta postausta juuri tähän aiheeseen liittyen kun koitin muistella mikä oli se aluslakka mitä suosittelit! :) Kiitos tästä kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, hieno juttu! :D Noita postausideoita saa kyllä ihan reippaasti ehdotella, helpottaa mun hommaa kovasti! :D

      Poista