4/24/2014

Keräilyerä -kynnet

Kynsilakat alkaa olla kesäksi pakattuna samoiten kuin muutkin kynsitarvikkeet. Vielä pari irtopulloa pakettiin, kynsilakanpoistoaineet laatikosta mukaan ja lightbox pakettiin. Näillä muutamalla irtopullolla piti keksiä jonkinlaiset lakkaukset, kaikenlisäksi yksi kynsistä meni katkeamaan töissä. Joten vähän tylsät lakkaukset ja kynnet, mutta eiköhän laiteta julkaisuun kuitenkin!


Käytössä pääasiassa China Glazen Spring In My Step, taas, mutta onhan se nätti lakka. Laadultaan ei todellakaan niin loistava, mutta on se tähänkin asti mennyt ;) Mutta jos haluaisin jotkin todella nopeat ja helpot lakkaukset niin tämä vaaleanpunainen ei olisi valintani. Ehei. Dotting toolin sijasta käytin hiuspinniä, että niin kovalla vaivalla on kynnet taas lakattu, hohoijaa.

Nimettömissä + pisteet kynsien juurissa on OPIn Push and Shove. Ei tällä kertaa toiminut ihan yhtä hienosti kun ensimmäisellä kokeilukerralla, mutta tein nämä kynnet kyllä oikeasti kiireellä, joten laitetaan sen piikkiin. Näin tällä kertaa, palataan taas kun lakat on purettu toiseen lipastoon :)


Rimmel - Base Coat
OPI - Lay Down That Base
China Glaze - Spring In My Step
OPI - Push and Shove

/  Translation: These nails I did in the middle of moving so most of my polishes were already packed. I used what I got on hand, so my choice was OPI's Push and Shove in my ring fingers (didn't apply as nicely as the last time, but I was in a rush so..) and otherwise China Glaze's Spring In My Step. That didn't apply so well either and it really wouldn't be my choice if I was making really easy and fast nail art! Even did those dots with hairpin and of course one nail decided to snap at the weekend. :( So that's it for now, I'll get back to you when my polishes are unpacked :) /

3 kommenttia :