7/30/2014

Grey-Yellow-White-Black

Yksi ilta vähän rajoitetumpaa hellettä ja kynnet heti lakattaviksi. Keltaisen, harmaan ja valkoisen yhdistelmä on viime aikoina vetänyt kovasti puoleensa ja tällä kertaa valitsin kynsienkin värimaailman samaan sarjaan. Ja koska skittlette oli viime kerralla kovasti mieleeni, ajattelin tälläkin kertaa kokeilla samaa. Onneksi kokeilin ja pysyin myös alkuperäisessä suunnitelmassa, koska näistä tuli oikeasti kivat kynnet vaikka leimauskuvio ei yhdestä nurkasta ottanutkaan kunnolla kiinni!



Pääväriksi valitsin harmaan, koska se oli vaihtoehdoista hillityin ja oli siksi siis varma valinta. Harmaana käytin Essien Maximillian Strasse Her -lakkaa, joka on kyllä auttamattoman ohut koostumukseltaan. Kolme kerrosta on ihan tarpeen. Laadultaan ei ole totuttua Essietä. Itselleni "totuttua Essietä" edustaa esim. Tart Deco, mikä on jo melkein yhdelläkin kerroksella tarpeeksi peittävä ja lakattavana aivan ihana.

Keltaisena lakkana tietysti OPIn I Just Can't Cope-Acabana, jonka ostamista siis suuresti epäröin mutta se on lopulta ollut tämän vuoden parhaita lakkaostoksia. Valkoisena lakkana taas China Glazen White Out ja Konadin mustalla leimattu kolmiokuvio Pueenin laatasta 52.



Pueen oli itselleni täysin uusi leimailututtavuus, mutta täytyy nyt sanoa, että olen ihan myyty. Nämä uudet laatat joissa kuviota on koko laatta täynnä, ovat omaan mieleeni kovasti ja graafinen kuvio sopi näihin kynsiin kuin nenä päähän. Kyseinen laatta on vuoden 2014 laattakokoelmasta, näitä saa esimerkiksi CesarsShopilta kolmen euron kappalehintaan ja MiMaxilta kolmella ja puolella eurolla.

Mitä te tykkäätte näistä kynsistä? Millaisia kokemuksia teillä on Pueenin laatoista?



Rimmel - Base Coat
Essie - Maximillian Strasse Her
OPI - I Just Can't Cope-Acabana
China Glaze - White Out
Konad - Black
Pueen - 52

/ This time I decided to use my new found love: a color combination of grey, yellow and white (plus some black). I used them to make a skittelette that turned out really nicely. Only disappointment was Essie's Maximillian Strasse Her which just isn't up to Essie's normal standards. I used for the first time Pueen's plate 52, and I really liked how the stamping looks. I think I need to take a closer look of Pueen's plates in the future. /

En hyödy linkkien klikkaamisesta - ne ovat vain lukijoiden elämää helpottamaan.

4 kommenttia :

  1. Onpa kivat! Mulla keltainen on ollut tämän kesän "voimaväri" ja kynsillä juurikin Cope-Acabana. Sain hankittua vihdoin kunnollisia leimauslakkoja, joten kunhan pääsee kotiin, lähtee kyllä kunnon MoYou-rumba käyntiin! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! :) Ihanaa - leimailuja odotellessa, saan taas lisätä niiden myötä varmasti pari uutta himotusta moyou-listalle ;)

      Poista
  2. Oi, tää on kyllä nätti väriyhdistelmä! Mulla on vielä Cope-Acabana kokeilematta koko kynnelle, johonkin vesimarmorointiin taisin sitä joskus käyttää. Pitää siis ehkä lainata tätä ideaa ja yhdistellä sitä samoihin väreihin, näyttää kyllä hirmu kivalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, tuo Cope-Acabana on niin mahtava etten voi käyttää tarpeeksi ylisanoja sen kuvailuun ;) Suosittelen kokeilemaan nopsaan :)

      Poista