7/04/2014

Pastellirakkautta

Kynnet ovat vihdoin vähän kasvaneet pituutta muutaman vapaapäivän aikana ja alkaa vähän tuntua siltä, että olen viilannut kynnet aina hieman liian lyhyeksi. Tällä hetkellä niissä on kaunis muoto ja hieman pituutta eivätkä ne silti olleet töissä haitaksi tai tiellä. Toivottavasti kynnet pysyvätkin nyt sitten kauniina eivätkä kulmat katkeile pois. Kynsinauhat ovatkin sitten suurempi murhe, haavoja ja kynsinauhapiikkejä on melkein joka kynnessä. Lisää rasvaamista vaan!



Ajattelin eräs ilta kokeilla pitkästä aikaa liukuväriä ja valitsin sitä varten China Glazen In A Lily Bit:in ja OPIn Love. Angel. Music. Baby. :n. Pastellisuus ja kulta sopivat melkein millä tahansa sävyillä yhteen ja lakkauksesta tulikin juuri sellainen missä hyvin viihdyn. Jos joskus päätyisin ottamaan rakennekynnet, niin jonkinlainen hillitty glitterliuku voisi olla juuri se oma juttuni. Väriä en niihin niinkään kaipaisi. Omalla luonnonkynnellä on kuitenkin mukavaa, että kun lakkausta  vaihtaa useasti niin väriäkin vähän löytyy.

Pastellisia kynsilakkoja on tänä keväänä ja kesänä tullut käytettyä niin paljon, että alkaa tuntua, että samat lakat kiertävät jatkuvasti lakkauksissa. China Glazen In A Lily Bit on näkynyt viime aikoina blogissa todella paljon. Tekisi mieli hankkia tällaisia varmoja lakkoja lisää, mutta niitäkään ei ihan noin vain hankita, vaan sopivien lakkojen pitää jostain ilmestyä eteen. Sitäpaitsi kesä on neonvärien aikaa, pastellisia sävyjä ei juurikaan kokoelmissa ole ilmestynyt ;)


Lakkauksesta ei ole juurikaan muuta sanottavaa: liukuväri, kaksi sävyä, simppeli ja kiva.

Rimmel - Base Coat
China Glaze - In A Lily Bit
OPI - Love. Angel. Music. Baby.

/ This time I wanted to do some gradient nail art. I used China Glaze's In A Lily Bit and OPI's Love. Angel. Music. Baby. These two go really well together, but I think that gold + any pastel shade are a good match ;) My nails have grown a bit and I think that this lenght is quite good. My nails wasn't in my way at work so I just have to hope that the corners will stay strong. I only wish I had a few pastel polishes more but I just can't go and buy them. I have to find the right polishes first. And since it's summer those pastel shades aren't in every collection. Summer is more the time of neoncolors. Well, I don't have much to say about this nail art: easy, gradient, simple, two-color and nice. If I had gel- or acrylic-nails I would want some kind of glitter gradient for them but since I polish my own nails I like the fact that they have some color like these nails :) /

2 kommenttia :

  1. Ihanat! Rakastan just tollasia simppeleitä lakkauksia joissa on jokin kaunis juju :3
    http://wheretheboatsgo.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Nämä on myös ehdottomia omia lemppareita!

      Poista