9/05/2014

Light Pink Disaster

Vaaleanpunainen, musta ja valkoinen - niiden piti olla niin helppo yhdistelmä, että vaikka olisin tehnyt mitä niin kynnet olisivat onnistuneet. No ei ihan.


OPIn Mod About You on edelleen parhaimpia ostoksia tänä vuonna. Kaksi kerrosta riittää ihan helposti ja levittyy kynnelle ihan itsestään. Rimmelin White Hot Love on myös juuri sopiva valkoinen, leveällä siveltimellä varustettu ja hyvin peittävä valkoinen. Leimauslaattana on MoYou Londonin Tourist Collection 07. Kyseinen kynnen kulmaan sopiva kuvio on ihan huikean nätti ja sopii vaikka minkälaiseen lakkaukseen. Itsellä tämä kuvio on nyt toista kertaa käytössä omilla kynsillä tänä kesänä.

Isadoran tekstuurilakka Bon Bon oli se, mistä ongelmat alkoivat. Lakassa itsessään ei ole mitään muuta vikaa kuin se, että se ei itsekseen kyllä riitä kynttä kunnolla peittämään. Bon Bonin alla on siis vielä kerros Mod About Youta. Jaaaa lisäksi olisi pitänyt valita vähän räväkämpi sävy sen tilalle. Tätä yritin sitten paikkailla lisäämällä dotting toolilla ja China Glazen Liquid Leatherilla pisteet kynsien kulmiin. Ja sitten kynsillä olikin vaikka ja mitä.

Ja vielä yksi juttu, blogi löytyy nyt myös Twitterin ihmeellisestä maailmasta. Kunhan nyt saan kiinni twitterin perusideasta niin saan sitäkin aktiivisemmaksi. Nimimerkin takaa @misifys pitäisi löytyä tuttuja lakkauksia ;)


Sally Hansen - Nail Rehab
OPI - Mod About You
Rimmel - White Hot Love
China Glaze - Liquid Leather
MoYou London - Tourist Collection 07
Konad - Black


/ I thought that using light pink, white and black together would be such a safe combination that I wouldn't need to do almost anything about them. Well, it didn't went quite like that. OPI's Mod About You was a great choice once again but Isadora's Bon Bon was too mild to got with a black stamping and I also needed to use Mod About You on the bottom of it since it didn't cover the nail alone. When I had finished with stamping (MoYou London - Tourist Collection 07), I added those dots with dotting tool and China Glaze's Liquid Leather. Then these nails were too full of everything. How nice. Better luck next time? And one more thing, I just joined Twitter, you can find me there by the name @misifys/

* Saatu. En hyödy mitenkään linkkien painamisesta - ne ovat vain lukijoiden elämää helpottamaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti