7/17/2014

Indie Love


Minä en-ymmärrä-mitä-hienoa-on-indie-lakoissa -kynsibloggaaja sain käsiini nyt kahden päivän sisään kaksi eri maksikirjettä, jotka pitivät sisällään juuri niitä indie-lakkoja. Oma mielipiteeni kyseisisistä lakoista on tähän mennessä ollut se, että glittereitä ja glittersandwich -lakkoja saa myös helpommin saatavilla olevilta ja halvemmilta merkeiltä tai sitten glittersandwicheja saa myös aikaan ihan itse. En täysin sisäistänyt sitä, että tilaisin ulkomailta kalliita lakkoja, vaikka samanlaisen lopputuloksen saisin halutessani aikaan myös itse muutaman lakan yhteisvoimin. Tänä kesänä kuitenkin olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja satuin näkemään kuvat KBShimmerin Late Summer 2014 -kokoelmasta. Kaksi lakkaa jäi kiinnostamaan niin, että siirsin ne ostoskoriin ja pohdin asiaa muutaman viikon - kunnes lakat myytiin loppuun. Sitten luin re-stockista ja aloin pohtia uudestaan..

KBShimmerin Late Summer 2014 -kokoelmasta luokseni saapuivat Sweet Wave ja Scribble Me This. Kaksi tarpeeksi tavallisten lakkojen massasta erottuvaa "glitterlakkaa". Sweet Wave on kaunis kesäinen pläjäys missä taas Scribble Me This tarjoaa leikkisämpää lakkailua.




Sweet Wave, Scribble Me This

Ennen näiden kahden tilaamista CesarsShop julkisti monien bloggaajien tavoin Cesarsin ja Dollish Polishin yhteistyön, eli suomalaisten bloggaajien suunnittelemia kynsilakkoja. Nähtyäni kaikki lakat valintani oli täysin selvä: Better Not Waste. Omat lempiasiani yhdistävä kynsilakka: glitteriä, minttua, vaaleanpunaista, valkoista, pastelleja ja pyöreitä muotoja. Better Nail Day ja Wasting Lifestyle -blogien yhteistuumin suunnittelema lakka on mielestäni myös kovin kekseliäästi nimetty. Muut tämän kokoelman lakat eivät aiheuttaneet itsessäni läheskään yhtä paljon sydämentykytyksiä, joten tällä on täysin oikeutettu paikka kynsilakkojeni joukossa. Ja tytöt, älkää pelätkö - I won´t waste this one ;)


Better Not Waste

Nyt voin todeta, että olen käännytetty mitä tulee indie-lakkoihin. En kuitenkaan edelleenkään tule tilaamaan kalliita lakkoja mikäli saan ne myös joltain lempparimerkiltäni, opiskelijabudjetti ei vain anna periksi sellaiseen vaikka ymmärrän miksi indielakoilla on hintaa ja miksi niitä pitäisi tukea. Etenkin KBShimmerin lakat olivat kuitenkin mielestäni erittäin kohtuuhintaisia ja mikäli sellaisina pysyvätkin niin voi olla ettei tämä jäänyt viimeiseksi tuttavuudeksi kyseisen merkin kanssa ;)


Mitkä on teidän tunnelmat indie-lakoista? 

/ Earlier this summer I fell in love with KBShimmer's Late Summer 2014 -collection although I had always thought indie polishes were too expensive and only had glitters and glittersandwiches. Then I just had to order two KBShimmers when I first had lost them due to them being sold out. So when the re-stock came I just knew that I wanted those polishes since I always returned back to them. Sweet Wave is a bright summery polish where  as Scribble Me This offers more of a fun perspective in polishing your nails. The second indie purchase I made was from a finnish onlinestore called CesarsShop. Cesars made a nail polish line with Dollish Polish and some finnish nailbloggers. Most of those polishes did nothing for me but Better Nail Day and Wasting Lifestyle -blogs' girls designed a glitter polish filled with pastels, mint, light pink, white and round shapes called Better Not Waste (love how they got their blogs in the same name). I knew I had to have this and now I do. And don't you worry girls, I won't waste this ;) I think I have changed my opinion when it comes to indies but with studentbudget I still think I have to think carefully which polishes I buy. /

6 kommenttia :

  1. Indiet on <3
    Sävyjä, teemoja ja vaikka sun mitä erilaista ja mikä parasta, käsin tehtyä! Kaikki on jollain tavalla "erilaisia".

    Minuun ei iskenyt yksikään lakka tuosta Bloggers- kokoelmasta, mutta molemmat KBShimmerit kyllä tilasin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teemat ja nimet on ihan omia lempparijuttuja, se, että voi ostaa oman lemppari tv-sarjan lakkoja on ihan huikeaa :D Tuntuu muuten, että nämä KBShimmerit on kelvannut aika monelle, kuten tuo BNW myös. Ei kovin yksilöllisiä hankintoja ;)

      Poista
    2. Joo, tällä kertaa noita KBShimmereitä on tehty isompia eriä, eikä ole heti sold out -kylttiä :D
      Tilasin Cesarsilta uusia Dollish Polisheja (hinta hieman riipi sydäntä), joista ei ole edes swatcheja! Mutta syntymäkivien mukaan on tehty.

      Poista
    3. Itse kiersin nuo lakat kaukaa, ajattelin, että erivärisiä glittereitä en todellakaan tarvitse, varsinkaan tohon hintaan. BNW oli jo niin suuri poikkeus mun normaaliin kaavaan ettei siitä toista kertaa poiketa! :D

      Poista
  2. Indiet. <3
    Mulla lähti indierakkaus liikkeelle KBShimmereistä. :D Siitä se onkin ollu sitten menoa, huomaan yhä enemmän tutkailevani niitä vaihtoehtoja ja ostoslista senkun kasvaa niistä. Nyt oottelen muutamaa ihanuutta Cadillacquerilta, Dexter- ja Breaking Bad-kokoelmista. <3

    Bloggaajakokoelmassa ois pari ihanuutta myös, mutta mua vaan kirpasee vähän se hinta niistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Breaking Bad kokoelma olis jo nimien ja teeman takia ihan pakkohankinta, harmi vaan ettei kokoelman lakat sitten oikein muuten säväyttäneet :/ Ja bloggaajakokoelman lakat oli kyllä kalliita, päätin kuitenkin yhteen sijoittaa, toista tuskin tulee hankittuakaan. :)

      Poista