6/22/2013

Kesäperhoset

Tarkoitushan oli vaan kokeilla uudestaan peel off -lakkaa tehden sen päälle nopeat lakkaukset ja vaihtaa ne sitten varsinaiseksi juhannukseksi johonkin muuhun, mutta niillä pikalakkauksilla mentiin nyt sitten perjantai-iltapäivään asti ja sen jälkeen mökille lähdettyä kynsillä oli vain pohjalakka. Mutta kyllä näillä taas pari päivää kelpaa olla :>


Valitsin lakaksi sellaisen, johon voi aina luottaa: niin sävyltä kuin levittyvyydeltäkin. No, peel off-lakan kanssa homma ei ollut ihan niin simppeli, mutta onneksi pikakuivattava pelasti paljon. Kuvista kuitenkin nyt näkee sitä, mihin kuntoon kynsinauhat on kesätöissä päässyt menemään, toivottavasti syksyn tullessa tilanne sitten taas helpottaa. Kesä on muutenkin hassua aikaa, en ole paljoakaan ehtinyt kynsilakoista haaveilemaan tai uusia sävyjä ihastelemaan. Välillä menee useita päiviä kun en avaa tietokonetta ollenkaan. Tuurissa tuli kuitenkin pyörähdettyä, sieltä matkaan lähti kolme uutta lakkaa ja pari muutakin kynsijuttua. Aika pienillä ostoksilla siis päästiin!

Mutta nämä kynnet..Essien Cascade Cool ja perhosleimaukset Konadilla, taas muutamalla strassilla kun niihin yritän totutella. Tykkäsin kyllä ja sopivat juhannustunnelmaan, vaikka eivät ihan suoraan "juhannusmaiset" olleetkaan :) Ehkä ensi kerralla strasseja jo joka sormeen? Näitä kynsiä katsellessa tulee auttamatta mieleen toinen kavereista jolle kynsiä on pari talvea väsäilty, olisi ehkä nämä itselleenkin kelpuuttanut, ellei ole jo liian tyttömäiset? ;)


Rimmel - Base Coat
Essie - Cascade Cool
Konad - White
Konad - m36

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti