6/19/2013

Niin vaaleaa

Olen jo aikaisemminkin maininnut, että vaaleat ja pastelliset sävyt ovat itselle kaikista "omimpia" ja niissä viihdyn hyvin. Viime viikko taisi mennä vaan pohjalakalla ja sitten sunnuntaina (?) intouduin tekemään uusia kynsiä. Aika turvallisella ja helpolla linjalla mentiin, mutta ihan kivat niistä silti kai tuli :)


Keskisormessa on joku musta piste, jota en muista siinä kyllä muutoin nähneeni. Ei ole vaan osunut silmään, mutta hyvä että on kuitenkin kuviin tullut tallennettua...Ideana siis vaan Models Ownin Bare Beauty hopeakimalluksella koristeltuna eli Essencen Nail Art -lakalla vetelin viivoja kynteen. Ihan hauskat tuli ja vaikka nuo hopeiset osat olisi voinut myös liukuvärjäten toteuttaa, niin näillä mentiin. Nimettömissä oli sitten strassit myös joita kyllä huomasin toistuvasti hipelöiväni, en vaan noihin ulokkeisiin kynsillä ole tarpeeksi tottunut.

Mutta näillä puheille, hyvät juhannukset kaikille, toivotaan hyvää ilmaa ja onnistuineita kynsiä ;) Oma juhannus menee perjantaiaamuna kassalla, sitten viikonloppu vapaalla, varmaan mökille rentoutuen. 


Rimmel - Base Coat
Models Own - Bare Beauty
Essence - Nail Art, Silver
Strassit

2 kommenttia :

  1. Nätit! Tykkään kanssa älyttömästi strasseista, mutta sitten kynnellä ne tuntuu 'ylimääräisiltä', en oikein tykkään mistään 3D koristeista. Ehkä niihin tarvii siedättyä ja käyttää vaan paljon. :)

    VastaaPoista
  2. Niin mäkin luulen! Sen takia aloittelin kevyesti kahdella strassilla, joku päivä haluan tehdä semmosen kynnen, mikä on täynnä strasseja ja kimallusta ;D

    VastaaPoista