6/11/2013

Neon-minttua?

Kesä on vienyt ihan mennessään - tai oikeastaan työt. Eilen lopetin kuuden päivän työputken, tänään vietän vapaapäivää ja huomenna taas kolmeksi päiväksi hommiin ennen viikonloppuvapaata. Kynnet on viimeisen viikon aikana lakattu kaksi kertaa, mutta kerran vain koristeltu. Pelkästä lakkauksesta ei ole olemassa kuvia, lakkailin kynsille yksi yö nopeasti OPIn Skull & Glossbones -lakan.


Nämä kynnet on taas ne koristellut. Alla siis iiiiiiihana Color Clubin Blue-Ming, joka on kyllä kuluneen vuoden parhaita kynsilakkahankintoja! Voin kuvitella tälle lakkauksia talveksikin, mutta luulen kyllä että tämä jää aika luotettavaksi kesälakaksikin. Jotenkin olen tätä sävyä miettiessäni päätynyt neonsävyiseen minttuun. Onko teillä mielipidettä? Kuvissa se kirkkaus ei ihan välity, mutta sellaiseksi tätä nimittäisin :)

Koristelut menivät siinä pieleen, että leimasin valkoisella lakalla. Eihän se tuosta mihinkään erottunut ja voitte kuvitella miten huonosti ne todellisuudessa näkyivätkään kun kuvissakaan ei mitään meinaa näkyä..Kuviosta kuitenkin tykkään, pitää vain kehitellä sille oikeat lakkakaverit. 

Kynsien kasvaminen tuntuu olevan jopa vähän riesa tällä hetkellä. Enää ei varmaan auta muu kun se, että viilaan kynnet aina uusia lakkauksia tehdessä, kasvutahti on niin kova. Kassalla töissä ollessa se ei olekaan ihan niin kivaa..Kassalla muutenkin kädet ja kynnet on ihan kuivina, tilanne on kynsinauhoille ja käsille pahempi kuin talvipakkasilla. Joka ilta olen yrittänyt muistaa käsiä rasvailla ja kynsinauhoille yritän myös öljyä laitella. 


Rimmel - Base Coat
Color Club - Blue-Ming
Konad - White
BM - 315

4 kommenttia :

 1. aivan ihanan värinen tuo color clubin lakka :p Oma color clubini on älyttömän huono levittymään ja peittämää, joten täytyy kysyä, onko tällä kyseisellä yksilöllä samaa ongelmaa? :)

  http://nailaddictp.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tää väri on tosi ihana just kesällä :) Ja ei ole paras levittymään mitä olen nähnyt, mutta kolmella kerroksella on jo tosi nätti pinta, yleensä tyydyn jo kahteen kerrokseen :) Eli ei mitenkään ongelmallinenkaan!

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista, herkkää ja kesäistä!

  Mulla olis sulle pieni tunnustus tuolla blogini puolella, käys vilkaisemassa ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanan väriset. Tuo kuvio on yksi minun ehdoton lemppari Bundle Monstersin laatoista :)

  VastaaPoista