7/25/2013

Laiskuus sai palkkansa

Aiemmista puheistani poiketen julkaisekin tällä kertaa kahdet kynnet. Kuvia katseltuani huomasin niiden epäsiisteyden ja yleisen huolimattomuuden. Lisäksi toinen kuukausi kassatyötä näkyy nyt kynsissä jo selkeästi. Koska olin laiska enkä jaksanut (oikeasti, kuinka paljon jaksamista se vaatii?) lisätä kynsille edes pohjalakkaa, pääsi yksi kynsi katkeamaan töissä. Vaaleilla väreillä lakatessa ja koko kynnen kuvioita leimatessa se ei ehkä erotu ihan hurjasti, mutta näkyy kuitenkin. Nyt kynnellä on jo pituutta vähän enemmän ja kynnet kaipaisivat taas vähän muotoon viilaamista, joten seuraavat lakkaukset näyttävät toivottavasti jo hieman paremmilta.

Pointti oli siis se, että tässä kahdet lakkaukset, jotka eivät sieltä parhaasta päästä ole. Muttta onpahan edes jotain..Viimeisen parin viikon aikana olen tehnyt paljon kynsiä myös muille. Niistä ei ole kuvia, mutta hyvin ovat tähän asti onnistuneet ja tuntuu kivalta, että kynsien lakkaaminen ja koristelu saa aikaan toisissa iloa :)

Näillä kahdella lakkauksella on yhteistä kynsilakkasarja ja -merkki (Wet Look - KoneHelsinki) sekä leimauslaattojen merkki (Bundle Monster).


Rimmel - Base Coat
KoneHelsinki - WL04
Bundle Monster - 314
Konad - White
Essence - Nail Art, Silver


Rimmel - Base Coat
KoneHelsinki - WL05
Bundle Monster - 309
Konad - White

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti