7/23/2013

Cheekyn leimauslaatat

Yksi asia mistä olen jo pitkään ehtinyt haaveilla on Cheekyn kesäteemainen leimauslaattasetti. Reilu viikko sitten laitoin laatat tilaukseen ja tänään kotiin tullessa oli odottamassa iso kirjekuori - täynnä niitä laattoja. 


Tilasin Summer Collectionin lisäksi Jumbo Plate 3:sen eli European Romance -nimisen laatan. Lähinnä sen koukerokuvioiden takia, jotka eivät kynsillä ikinä petä odotuksia. Jumbolaatan yläosassa on yksittäisiä pikkukuvia, joista en ehkä niinkään perusta, mutta jotka voivat kuitenkin joskus olla ihan mukavia lisiä kynsiin. Isot kuvat laatan alaosassa taas ovat todellakin ihania.


Summer Collectionia en kuvannut kokonaan läpi vaan valitsin pikaisesti eniten omia silmiäni miellyttäneet laatat. Tässä teille muutama lempilaatta:


CH40 ja CH36


CH42 ja CH37


CH54 ja CH49

Suurin syy tämän kokoelman tilaamiseen oli nuo meriaiheiset -kuviot, esim. ruorit, laivat, pelastusrenkaat..Niillä olen nähnyt toteutettavan niin ihania kynsiä, että pakko oli saada ne itselleni. Arvatkaa vaan tiedänkö mitä kuvia ensin kynsille laitan..Huoh. Onneksi kyseessä on harvinaisen miellyttävä ongelma. Cheekyltä olisin voinut tilata lisäksi vaikka minkälaisia laattoja, esimerkiksi prinsessa- ja kouluteemaiset laatat olivat omaan mieleen. 11 dollaria (jumbolaatat) + ilmaiset postikulut, ehkä sitä on joskus tilattava lisää.

Oliko mikään kuvioista teille mieleinen? :)4 kommenttia :

 1. Mulla on yksi Cheekyn jumbolaatta ja tykkään siitä ihan älyttömän paljon! Niissä on kyllä hinta-laatu suhde kohillaan :) Noi setitkin vähän houkuttelis..

  VastaaPoista
 2. Ja noiden tilaaminen Suomeen on vielä suhteellisen edullista ja nopeaa. En tajua miten oon odottanut näiden hankkimista näin kauan! :D

  VastaaPoista
 3. Voi kun noi houkuttias! Oon kyllä muistaakseni joskus aiemminkin kuolannut Cheekyn laattoja. Käykö tuolla paypal maksuna? Koska nyt tekis kovasti mieli pistää tilausta menemään... :)

  VastaaPoista
 4. Ihania laattoja oot saanut! Onneksi itse just vähän aika sitten sain Pueenin kokoelman, niin nyt pystyn kieltäytymään tilaamisesta :D

  VastaaPoista