7/21/2013

Pidempi ei ole aina parempi

Selailin erästä uutta "projektia" varten kynsikuvia taaksepäin viime vuoden loppuun asti ja huomasin jo keväältä tapahtuneen edistystä kynsiasioissa ja tässä harrastuksessa yleensä. Nappasin tältä selailulta mukaan jopa vähän kuvamateriaalia!

Vasemmalla kuva kynsistä jotka on tehty viime kevään aikana. Oikealla kynnet taas reilun viikon takaa. Keväällä en pitänyt kynsien pituutta pitkänä ja ajattelin niiden olevan todellakin lyhyet. Nyt kun vertaan kuvia, niin kynsillähän on pituutta vaikka kuinka, mutta asia ei olekaan ihan vain positiivinen. Tämän kesän aikana olen oppinut arvostamaan lyhyempiä kynsiä niin paljon, että pitkiin ei ole kyllä toivottavasti palaamista. 

Jo kynsien yleinen siisteys on lyhyillä kynsillä niiiin paljon parempi, että siinä on jo tarpeeksi syytä pysytellä niissä. Lyhyiden kynsien käyttäminen on myös monta kertaa helpompaa. Kynsien mallissa pitäminen käy myös paljon helpommin, koska lyhyemmät kynnet eivät katkeile yhtä helposti mallista pois. Ja ihan oikeasti, ette tekään voi alempia kuvia vertaamalla sanoa, että kevään kynnet olisivat siistimmät, ettehän? Muistaakseni (ja kuvien laadusta päätellen) olen siirtynyt kuvaamaan vasta näiden kevään kynsien jälkeen järkkärillä kynsiä, joten sekin tietysti tuo oman leimansa kuviin, mutta ei sekään niiiiin paljon vaikuta, etteikö selvä ero olisi muutenkin nähtävissä!

Ainut asia mikä harmittaa on se, etten ymmärtänyt kynsieni olleen pitkät. Tällöin en myöskään osannut hyödyntää pitkien kynsien antamia mahdollisuuksia. Pöh ja höh.


Mitäs tyyliä itse edustatte, pitkät vai vähän lyhyemmät kynnet? 

2 kommenttia :

  1. Kyllähän ne lyhyet kynnet monesti on siistimmät kuin pitkät, ainakin jos kynnet on todella pitkät. Henk koht tykkäänkin enemmän pikkuisen liian lyhyistä kynsistä blogissa kuin sitten liian pitkistä. Ne näyttää epäsiisteiltä.
    Toisaalta sitten itsellä tykkään pitään ainakin sen muutaman millin kasvua omissa kynsissä, koska muuten kynnet on todella töpöt. Toisilla sama pituus näyttää omasta mielestä jo pitkältä ja itsellä taas kynsipedin lyhyyden ja leveyden takia ihan sopivalta tai jopa lyhyeltä :D

    Sulle sopii kyllä tuollaiset mitkä nyt on olleet :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä mäkin aina pyrin siihen muutamaan milliin, liian lyhyetkään ei tosiaan ole nätit :)

    VastaaPoista