7/20/2013

Lomaunelmia

Arvatkaa kuinka paljon kaipaan lomaa juuri nyt? Vaikka viime kevät oli opiskelun kannalta löysää, niin se on silti opiskelua. Mielessä pyörii miljoona asiaa mitä pitäisi tehdä tai tenttejä mihin pitäisi lukea. Ja sen lisäksi kesätöiden aloittaminen on jo kirkkaana mielessä. Nyt olen sitten töissä ja vapaa-aikaa ei jää muuhun kun seuraavan työpäivän stressaamiseen. Oi kuinka ihanaa olisi pitää viikko vapaata. Tämmöinen pieni irrottautuminen on luvassa elokuun puolen välin jälkeen, mutta siitä sitten lisää myöhemmin.. :) Virallista lomaa olen nyt päättänyt pitää viikon ennen opiskeluiden alkamista, eli syyskuun ensimmäinen viikko on näillä näkymin lomaviikko. Sitä odotellessa..

Vaikka vapaa-aika on ollut aika kortilla, niin olen silti ehtinyt lakkaamaan muutamat kynnet. Vastoin normaaleja tapojani muistikortilla oli odottamassa jopa kolmet kynnet. Koska en tiedä miten loppukesä tulee menemään aikaa ajatellen, julkaisen ne kuitenkin yksi kerrallaan, jotta blogissa olisi edes jotain tapahtumaa! 

Aloitetaan vanhimmista kynsistä eli ensimmäisistä itsetehdyistä leopardi-kuvioista. Näissä värivalinnat olivat aika erikoiset, mutta toisaalta tykkäsin kyllä. Huomasin vaan, että sininen ei todellakaan ole oma värini tai ainakaan en siihen ole tottunut, kun kynnet kiinnittivät huomiotani aika paljon tavallista enemmän.


Kokeilussa oli ensimmäistä kertaa Essien Bikini So Teeny, minkä tilasin alunperin vaaleansinisenä lakkana. Eihän se ollut ollenkaan sitä mitä olin ajatellut ja nyt en osaa päättää pitäisinkö sitä vai en. Onhan sillä kerran jo lakattu, mutta koska toinen kerta on tulossa? Jollain oudolla tavalla kuitenkin pidän kyseisestä lakasta.

Kynsiä tehdessä kävi ilmi, että leopardikuvioiden itse tekeminen ei ole mitään tiedettä, vaan aika vapaasti saa roiskia ja kynnet näyttävät silti kivalta. Täytyy ehkä alkaa suosia tätä koristelua enemmänkin.


Rimmel - Base Coat
Essie - Bikini So Teeny
China Glaze - White Out
Rimmel - Black Cab

4 kommenttia :

 1. Kivat kynnet! Itse taas joskus kokeilin leotäpliä tehdä itse ja jotenkin en saanut niistä yhtään kivoja :D Epäilen että mun kynnet on niin pienet etten saanut tihrustettua täplistäkin tarpeeksi pieniä, että olis näyttäneet hyviltä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Luulen kanssa, että noiden "pisteiden" määrä on aika ratkaiseva, kun noita kuviakin tarkasti kattoo niin selvästi joissain kynsissä on niitä liikaa :)

  VastaaPoista
 3. Upeet ! :)
  Pitäis varmaan kans vaan "lätkiä" niitä pilkkuja sinne tänne, eikä tehdä sitä liian tarkasti. :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :) Siis ite oikeasti vaan tosiaan lätki niitä sinne tänne, joten suosittelen sitä tämän kokemuksen perusteella lämpimästi! :D

  VastaaPoista