7/30/2013

Uutukaisia

Kesän aikana en ole sen suurempia kynsilakkahankintoja tehnyt. Ainut suurempi ostos oli Cheekyn laatat. Muuten kynsilakkajutut on rajoittunut muutamaan uuteen lakkaan. 


Tajusin jossain vaiheessa etten ole hetkeen tilaillut uusia lakkoja ja rupesin mielenkiinnosta selaamaan kesän uutuuskokoelmia. Sitten jotenkin ihmeellisesti kehitin innostuksen China Glazen kesän neonväreihin eli Sunsational -kokoelmaan. Tarkoituksena oli tilata lisää valkoista leimauslakkaa ja Adeninalta lähti mukaan sitten samalla pari tämän sarjan lakkaa eli Too Yacht To Handle ja Neon & On & On. Yleensä vältän kirkkaita värejä, joten nämä hankinnat olivat vähän erikoisia. En rusketu kesäisin, ainoastaan palan, mutta tänä kesänä käsiin on tullut hieman väriä ja kirkkaammatkin värit sopivat paremmin. Nämä kaksi lakkaa ovat siis kokoelman creme-lakkoja, kokoelmaan kun mahtuu myös useita jelly-lakkoja. Tämän kokoelman laadusta sai lukea paljon pahaa. Enemmän olen vasta kokeillut Too Yacht To Handlea ja olen ennenkin lakkaillut samanlaatuisella lakalla, se ei siis pelästyttänyt enkä kadu ostostani ollenkaan. 


Kynsilakkakirppikseltä ostin kaksi OPIn lakkaa, My Vampire is Buff vasemmalla ja Are We There Yet? oikealla. Etenkin MVIB yllätti erityisen hyvällä laadullaan ja nyt pohdinkin, että millä tavalla sen lakkaisi kynsille pikimmiten, sen verran miellyttävä lakka väriltään ja laadultaan. AWTY on vähän kirkkaampi väri ja lakassa on myös hieman shimmeriä, mikä ainakin tikulla vielä näkyi. Saa nähdä mitä tapahtuu kynsille lakattaessa.


Omistin yhden käyttökelvottoman Essien, mikä on kyseisellä lakkamerkillä erittäin harvinaista. Lakka venyi vähän kuin purkka ja kynsille sitä ei voinut kuvitella lakkaavansa. Lähetin Lorealille lakasta postia ja seuraavalla viikolla postilaatikossa odotti kaksi korvaavaa lakkaa. Nämä ovat paaaaljon mieluisempia kuin alkuperäinen väri. Maximillian Strasse Her ja Go Ginza kuuluvat Essien kevään 2013 kokoelmaan eli ovat aika uusia. Go Ginza pääsi vielä samana iltana kynsille.


Lopuksi vielä koko uusi rivistö! :) 

PS. Onko teillä mielipiteitä näistä kuvien muokkailuista, hyvä vai ei?

4 kommenttia :

 1. Tuo My Vampire is Buff on himotuslistallani. Niin nätin värinen :)
  Nuo Essietkin ovat myös todella kauniin värisiä.

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä mun kaksi Sunsational -kokoelmaan kuuluvat lakat eivät ole läheskään niin pahoja kuin mitä blogeista voisi lukea. Mulla on juurikin tuo Too Yacht to Handle ja Highlight of My Summer. Kunhan ns. oppi lakkaamaan niillä niin lopputulos oli tosi hyvä :)

  VastaaPoista
 3. Ihania ostoksia!

  Niin ja sinulle on haaste blogissani:

  http://lifeofbambi.blogspot.fi/2013/07/nain-muokkaan-kuviani-haaste.html

  VastaaPoista
 4. Sinulle löytyy haaste blogistani :)

  http://laatikollinenlakkaa.blogspot.fi/2013/08/toisen-valitsemaa-haaste.html

  VastaaPoista