8/07/2013

Pastelleja

Kynsikuvien varastosta löysin reilun viikon (?) takaiset pastellikynnet, jotka toteutin uunituoreella Essien Go Ginzalla ja China Glazen Keep Calm, Paint Onilla. Leimaukset päälle Cheekyn European Romance -laatasta ja kuvio leimattiin Konadin Light Bronzella. Peruskynnet, aikaisemmin en ole kokeillut tehdä lakkausta joka toinen kynsi eri värillä, mutta ainakaan pastelleina lakkaus ei näyttänyt hullummalta. En tiedä mitä mieltä olisin kirkkaammista väreistä. Ainakaan syksyn ja talven aikana sellaista ei luultavasti tule kokeiltua. 


Tuntuu kauhealta, että koulut alkavat parhaimmillaan jo huomenna. Itsellä kesälomaa on vielä reilu kuukausi ja en millään haluaisi uskoa että "syksy" on jo täällä. Onneksi ulkona olevat plusasteet eivät ole vielä syksyn tasolla. Kesätöissä ollessa huomaan aina odottavan kesän alkua kun työtkin loppuvat ja syksymmällä aina huomaan kesän lipuneen huomaamatta ohi. Tänä vuonna olenkin yrittänyt viettää kaikki mahdolliset vapaat mökillä. Ensi viikonloppuna suuntaan sinne varmaan koko viikonlopuksi, toivottavasti ilmat ovat hyvät. 

Toisaalta syksyn saapumisen huomaan myös siitä, että eri kynsilakkamerkkien julkaistessa syyskokoelmiaan, alan kaivata niistä joitain värejä. Jostain syystä tänä aamuna huomasin, että tarvitsen ehdottomasti TUMMAN sinisen lakan syksyksi. Lisäksi hyllyssä oleva China Glazen Purr-fect Plum on alkanut houkutella, mutta kesällähän en sitä kynsille laita! Testaamatta on kuitenkin vielä myös neon-lakkoja. Onneksi neonvärit ovat nyt muodissa, sopivat paremmin käyttöön myös syksyllä ja talvella ;) Voi ei, juttu meni nyt ihan kynsien ohi, mutta välillä näinkin. Miten asia on teillä, huomaatteko kaipaavanne salaa jo tummempia kynsilakkasävyjä ja syksyn/talven lakkauksia? Ja ainiin, uusia lukijoita oli taas liittynyt blogiin, kiitos ja tervetuloa seuraamaan! :)


Essie - Go Ginza
China Glaze - Keep Calm, Paint On
Konad - Light Bronze
Cheeky - European Romance

8 kommenttia :

 1. Nätit kynnet! :) P.s. Kuvavarmennus kommentoidessa on turhan haastava, useimmiten jätän kommenttini julkaisematta kokonaan.

  VastaaPoista
 2. Todella nätit kynnet :)
  Itse käytän värejä vähän sekaisin, nytkin kynsillä on todella tumman punainen lakka. En rajoita värien käyttöä eri vuodenaikoihin (:

  VastaaPoista
 3. Kiitos kummallekin! :) Otin tuon kuvavarmennuksen pois päältä, jotenkin elin siinä uskossa ettei sitä ollutkaan päällä, joten kiitos kun huomautit.

  En itsekään varsinaisesti "rajoita" värien käyttöä, mutta jotenkin vaan toiset sävyt sopii paremmin toisiin vuodenaikoihin kuin toiset :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat pastellikynnet! Kauniit!

  En tietoisesti rajoita tiettyjen sävyjen käyttöä tiettyyn vuodenaikaan, mutta on tässä kesän aikan tuulut käytettyä hempeämpiä ja raikkaampia, ja nyt jo huokailin yhden ruskean kohdalla, että onpas ihana syyssävy...

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) Juuri tuollaista "värivalikointia" itsekin tulee harrastettua :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniit kynnet ja ihanat leimat! Itse en vielä kaipaa tummaa, kun tuntuu että vieläkin on neoneja lakkaamatta tältä kesältä :D

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniit kynnet ja ihanat leimat! Itse en vielä kaipaa tummaa, kun tuntuu että vieläkin on neoneja lakkaamatta tältä kesältä :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Hauskaa huomata miten nämä kynnet oli monien mielestä tosi kivat, itse kun en ehkä huomannutkaan niiden "erityisyyttä" :D

  VastaaPoista