8/23/2013

Kynsilakkasaalis

Taannoisella (onko se sana?) Tallinnan reissullani saatoin ehkä ostaa muutaman kynsilakan. Ehkä, kenties. Tiedossa oli matkaa varatessa (noin 9 kk sitten), että kynsilakat tulevat olemaan siellä halvempia ja olin siis varautunut käyttämään niihin rahaa ja antanut myös itselleni luvan niin tehdä. No, ainoalla kesälomareissulla niin tuli myös tehtyä. Tallinnaan voisi toistekin lähteä vähän ostoksille ;)


Ensin ylemmässä kuvassa on China Glazen lakat Polarized, Prism ja Marry a Millionaire. Ihania glittereitä kaikki, mistä kuitenkin ainoastaan yksi lakka oli mukana kantamassani Wishlistissä (blogin välilehti). Wishlistiltä sain ihan kivasti vedeltyä lakkoja yli. Kuitenkin olisin toivonut löytäväni China Glazen ja OPIn uudempiakin kokoelmia, mutta kyllä nämäkin kelpasivat ;)


That's Shore Bright, Highlight of My Summer ja Liquid Leather olivat Wishlistiltä myös, napsin ne mukaan vain listan perusteella sen enempää pohtimatta. Tällä hetkellä kynsillä on Hightlight of My Summer ja voin sanoa ettei hankinta harmita tippaakaan, vaikka vihreää harvoin kynsillä käytän. Ihana! 


Tyttömäisissä pinkkejä ovat Bottoms Up, Laced Up ja Ahoy!. Näistä kaikki olivat Wishlistissä, joten sillä perusteella taisin ne mukaan napsia. Ahoy! :stä en ole vielä ihan 100% varma, katsotaan saanko sille tarpeeksi käyttöä.


I Saw...U Saw...We Saw...Warsaw tuli kuin tilauksesta, sillä juuri olin ehtinyt miettiä sitä, etten omista yhtäkään kunnon tummansinistä. Tämä sopii tarkoitukseen erityisen hyvin, ellei ole sitten jopa vähän liiankin tumma sininen. Toinen OPI on Shorts Story, mikä on hyyyyvin samanlainen China Glazen Laced Upin kanssa, mutta ei kuitenkaan dupe. 

Tällaisiä siis tällä kertaa. Ihania ostoksia, miksei Suomessa ole samanlaisia kynsilakkaseiniä täynnä OPIa ja China Glazea vierekkäin? Näistä on iloa pitkän aikaa. Oliko hankinnoissa teille mieluisia lakkoja? :)

5 kommenttia :

 1. Ihana lakkasaalis. :) Etenkin tuo Ahoy! on aivan mieletön, ostoslistalla on. :D

  VastaaPoista
 2. Ooh.. kelpais kyllä kaikki! Tuo Ahoy! miellyttää silmää aivan erityisesti, nii et jos päätät luopua niin täällä ois koti ;D

  VastaaPoista
 3. Oho, mites te tuohon Ahoy! -lakkaan niin miellyitte :D Mutta jostain syystähän olen sen aikoinani wishlistille lisännyt tietysti ;)

  VastaaPoista
 4. Kyllä nuo kaikki kelpaisi tännekin, ainoa mikä itseltä löytyy on Liquid Leather!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liquid Leather piti ostaa kun tarvitsen kuitenkin laadukkaan perusmustan, hyvä lisä kokoelmaan! :)

   Poista