8/24/2013

Highlight of My Summer

Juuri hankkimani China Glazen Highlight of My Summer pääsi heti kynsille. Peläten liian vahvaa väriä peitin lakan leimauksilla enkä myöskään tapani mukaan laittanut neonvärin alle valkoista pohjalakkaa. Ihan mukavan kirkas se silti kuitenkin oli.


Töissä ehdinkin jo ääneen pohtia, että onko omassa "tyylimaussa" jotain vikana, koska olen mielestäni kesän aikana tehnyt ihan mukavia lakkauksia, mutta näistä kynsistä sitten useampi ihminen kehui. Johtuuko se siitä, että nämä ovat niin kirkkaat että ne huomaa heti vai siitä, että nämä ovat heittämällä kesän parhaat kynnet? Jotenkin en jaksa uskoa jälkimmäiseen.

Leimauskuviosta tulee mieleen Intia, vaikka laatan nimi on European Romance. Ota nyt siitä sitten selvää. Mutta erikoista näissä kynsissä oli se, että ne eivät häirinneet itseäni ollenkaan. Yleensä tällaisissa voisi olla epämukava olla, mutta tässä ne nyt ovat ihan mukavasti menneet mukana. Ehkä talvella olo saattaa tämän lakan kanssa olla vähän vaivaantunut? En tiedä, onneksi kesäfiilistä oli itsellä tämän lakan verran vielä ainakin! ;)


Rimmel - Base Coat
China Glaze - Hightlight of My Summer
Konad - Light Bronze
Cheeky - European Summer

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti