8/27/2013

Vauhdikkaampaa

Viikonlopun olin töissä yksivärisessä lakkauksessa. Lakka oli sen verran erikoinen, että halusin jättää sen itsekseen, mutta sisätiloissa työskennellessä ei vain päässyt oikeuksiinsa ja huomasin työpäivien aikana vähän harmittelevani lakan tylsyyttä. Siksipä halusin tehdä jotain vähän räväkämpää kynsille viimeisen työviikon alkaessa. Sitähän sitten tulikin tehtyä.


Maalailin siis käsin kynsiin Englannin liput. Aika kulunut idea, mutta juuri sopiva kynsille työviikoksi. Ei ole yhtään tehnyt mieli ottaa pois ja on jopa harmittanut kun lakka on joistain kulmista jo vähän lohkeillut. Vaikka kameran kuva on armoton niin silti lakkaus on yksi lemppareistani. Töissäkin on kerännyt kehuja ;) Alapuolella on kuva vasemmasta kädestä eli oikealla kädellä maalatut kuviot. En halunnut kaikkiin kynsiin samaa kuviota vaan jätin kaksi kynttä ilman lippua ja sen sijaan laitoin OPIn I Saw...You Saw...We Saw...Warsaw -lakan päälle China Glazen Water You Waiting For? -glitterlakkaa mikä oli ihan nappivalinta. Kimaltelee kuvissakin tosi nätisti! :)

Ja vielä alempana on myös kuva oikeasta kädestä eli vasemmalla kädellä maalatuista lipuista. Vasemmalla kädellä maalatuiksi eivät mielestäni ole mitenkään epäonnistuneita, varsinkin kun niin harvoin tulee käsin maalailtua. Tällä kertaa kaikki värit ovat lakkoja, eivät akryylejä. Lakoilla homma toimi ihan hienosti. Mitäs te tykkäätte lakkauksista? :) Omasta mielestäni tämä oli yksi niistä lakkauksista, mitkä pitää innostuksen tähän harrastukseen korkealla :)


Rimmel - Base Coat
OPI - I Saw...You Saw...We Saw...Warsaw
China Glaze - Water You Waiting For?
China Glaze - White Out
China Glaze - Hey Sailor

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti