8/29/2013

Valoon tarkoitettu

Tein facebookin kynsikirppikseltä jälleen löydön jokin aika sitten. Tuolla kirppiksellä tärkeintä tuntuu olevan oikea ajoitus. Tekisin varmaan enemmänkin mahtilöytöjä jos tarkkailisin sivustoa vähän useammin. Ehkä taas opiskelujen alkaessa niin tapahtuukin, viime vuonna ainakin olin tuolla aika aktiivisesti vaikken koko aikaa mitään ostanutkaan.

Mutta..takaisin siihen ostokseen. Luulin lakan jo näkyneen täällä aikaisemmin, mutta blogin nopea selailu osoitti ettei näin ollutkaan. Kirppikseltä tuli ostettua samalla kertaa kaksi lakkaa, China Glazen Def-Defying ja Color Clubin Miss Bliss, mikä on siis Halo Hues-sarjaa. Def-Defying onkin jo aikaisemmin täällä pyörähtänyt. Tämä kirjoitus on siis Miss Bliss -lakasta.


Halo Hues -sarjan lakat ovat aivan ihania, mutta yksi huono puoli niissäkin on. Ne vaativat aurinkoa tai täsmälleen oikeanlaisen valaistuksen ollakseen niin ihania. Yllä oleva kuva on otettu suorassa auringonvalossa kun taas alla olevassa kuvassa lakka on vähän varjossa. Ja kun työskentelee ja viettää suurimman osan ajastaan sisätiloissa niin lakka ei todellakaan ole suurinta osaa ajasta ihanan säihkyvä tuijottelulakka, ehei. Tämä lakka oli kynsillä itsekseen viikonlopun ja se alkoi oikeasti ärsyttää ja tylsistyttää. Sen siitä kynsiharrastuksesta saa. Harmitti, että kynsillä oli lakka, mikä näytti niin tavalliselta vaikka tiesi sen todellisuudessa olevan jotain ihan muuta. 


Miss Bliss ei mielestäni ole myöskään ihan niin komea kuin Blue Heaven, alla teille näistä vielä yhteiskuva. Kumpainenkin taitaa olla kesälakkoja, sellaisia, mitä kannattaa käyttää ollessaan vaikka rannalla tai viettäessään aikaa paljon ulkona noin muuten. Ei kommentteja :

Lähetä kommentti