9/01/2013

Viimeiset työkynnet

Nyt on kesätyö laitettu pakettiin ja kynnet ja kynsinauhat saavat taas levähtää kun niitä ei koko ajan ole jokin kuivattamassa. Toisaalta kynsinauhat ovat alkukesän järkytyksen jälkeen jo vähän tottuneet kuivuuteen eivätkä ole enää haavoilla, vain kuivat. Tästä on siis hyvä jatkaa vielä parempiin kynsinauhoihin.

Mihin te lukijat olette kadonneet? :( Ehdin jo tottua siihen, että jokaisen postauksen alla oli hemmoteltu kommenteilla, nyt ei ole pitkään aikaan kuulunut mitään kenestäkään. Luin jostain, että Bloggerilla on vähän ongelmia postausten nostamisessa. Blogia voi tosiaan seurata myös Blogilistan ja Bloglovinin kautta, linkit on oikealla sivupalkissa! :)


Näissä kynsissä oli ajatuksena yhdistää vaaleansinistä ja kultaa tyylikkäällä tavalla. No mitään tyylikästä näissä ei kyllä ollut. Kulta ei näyttänyt kullalta liukuvärjättynä, ainoastaan leimatessa. Lisäksi liukuvärissä kullasta tuli liian vahvan väristä ja samalla se näytti enemmän lialta. Aina ei kuitenkaan voi onnistua!

Selvisipä itselle kuitenkin se, että juuri tällaisen vaaleansinisen haluan. Tämä lakka oli KoneHelsingin WetLook WL01. Laatu ihan kamala, kaljuja läikkiä jäi hirveästi, lakka vaati jonkinlaiseen peittävyyteen kolme kerrosta, mutta enemmänkin olisi ollut tarpeen. Ja kun kerroksia joutui laittamaan paljon lakan kuivumisesta tuli ongelma ja plaaah. Kertokaa LAADUKAS vaaleansininen lakka? On kokeiltu China Glazen Kinetic Candya (liian savuinen) ja Essien Bikini So Teenyä (ei vaaleansininen ollenkaan). Haluan juuri tällaisen taivaansinisen, kirkkaan ja iloisen värin. 

Alemman kuvan nappasin makroputkella. Olen miettinyt sitä, että olisiko tätä harrastusta varten tarpeen ostaa makroputki kameraan, mutta putkea testailtuani uskallan nyt olla sitä hankkimatta ainakaan vielä. Saan omalla perusperusputkellani ihan hyviä kuvia, näin läheltä otettuja sitä hyvin harvoin kaipaakaan. Tyydyn siis omaani vielä :) 


Kaipaan selvästi paljon neuvoja tällä kertaa, mutta miten leimaatte China Glazen Passionilla onnistuneesti? Leimasin sillä kuvat nimettömiin, mutta kuvat eivät erityisen tarkkana siirtyneet. Tässä lakkauksessa se ei haitannut yhtään, mutta joissain muissa se saattaa olla ongelma. 

Rimmel - Base Coat
KoneHelsinki - WL01
China Glaze - Passion
Cheeky - European Summer
Strassit

2 kommenttia :

 1. Itsellä on aika korkea kynnys kommentoida blogeihin, mutta olen nyt yrittänyt tsemppailla ja kommentoida, vaikka varsinaista asiaa ei olisikaan (kuten nyt :)).
  Ei taida edes olla vinkkiä mistä löytäisit vastaavan turkoosin lakan (sellaisen mielellään itsekin kotiuttaisin..).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit! :) Itsekin olen tosi huono kommentoimaan, usein kun luen blogeja vähän "kiireellä" ja kommentointiin ei mukamas ole aikaa, vaikka itse kuitenkin bloggaajana tiedän kuinka tärkeitä kommentit on! :) Täytyy varmaan ruveta tosissaan katselemaan noita vaaleansinisiä, aika oleellinen väri kuitenkin loppujen lopuksi ;)

   Poista