9/08/2013

Nopeaa leimailua

Kun illalla väsyttää ja aika on vähissä tehdään nopeasti vain kokokynnen leimailu. Lakkaus piti saada aikaan ettei kynnet katkea niin helposti muutossa ja eihän nyt pelkkää lakkaa ilmeisesti voi kynsille vain jättää. Leimailin sitten..Kuvatkin on ihan muuton ohessa napattuja, joten tässäpä tällainen täyttöpostaus ;)


Halusin päästä kokeilemaan reissusta ostamaani OPIn Shorts Storya. Lakka on kyllä ihanan värinen, en ole kuitenkaan ihan varma, että onko täysin itselleni sopiva sävy. Mutta ei se kynsillä kyllä kolmeen päivään häirinnytkään. Levittyvyys ja peittävyys hyvä, kaksi kerrosta riitti vallan mainiosti. Leimailut taas jälleen Cheekyn European Romance -laatasta. On kyllä maksanut tuo laatta itsensä takaisin, niin paljon sitä on käytetty! Alemmalla kuvalla ei ole mitään uutisarvoa, mutta tykkäsin siitä silti, mukavan kesäinen kuva näin syksyllä :)

Tällä kertaa tosiaan vain tällainen täyttöpostaus, olen palannut viikonloppuna opiskelukaupunkiin aloittamaan kolmatta opiskeluvuotta (jo!) ja nyt vasta alan pikkuhiljaa palailla normaaliin arkirytmiin. Tänään tarkoituksena lakkailla vielä kynnet, toivottavasti osaan aloittaa ennen kuin olen liian väsynyt..


Rimmel - Base Coat
OPI - Shorts Story
Nailways - White
Cheeky - European Romance

2 kommenttia :

  1. Ihanat! Mä oon kans miettiny cheekyn laattojen ostoa, mutta se on vähän jääny koska en paljoa laattoja käytä, ainakaan sellaisia joissa on kokokynnen kuvioita. Omat kynnet niin pitkät ettei ne riitä vaikka kuinka yrittäis.. Ehkä sitten joskus kun leikkaa kynnet lyhyeksi (mikä ei ihan heti ole tapahtumassa..) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cheekyn laattojen hankkimista kyllä suosittelen, tosi ihania sarjakuvamaisia kuvia ja hintakin ihan kohdallaan. Siinä mielessä investointi ei edes mikään suurensuuri ole :) Välillä tuntuu, että nuo kuvat on vähän liiankin suuria ja kynnelle ei saa kokonaisuutta järkevästi näkyviin.

      Poista