9/09/2013

China Glaze Sunsational

Vielä keväällä välttelin tarkasti neonvärejä kynsillä ja noin muutenkin. Kesäkokoelmat ovat tylsiä, koska en niistä kuitenkaan mitään hanki. Kunnes loppukeväästä näin Tokmannilla kasan neonsukkia. Pyörittelin niitä aikani käsissä mutta vein sitten kuitenkin takaisin hyllyyn ja ostin kasan mustia sukkia. Tästä oli kuitenkin neonrakkaus alkanut.

Nyt syksyn tullessa omistan kyseisen neonsukka-kasan ja hyvän lohkon China Glazen  vuoden 2013 kesäkokoelmasta Sunsational. Miten se mieli muuttuukin näin? En ehkä edelleenkään näe itseäni käyttämässä kyseisiä sävyjä talven pimeimpinä aikoina, mutta tästä en kyllä enää uskalla mitään vannoa. ;) Kokoelmaan kuuluu 12 sävyä, joista 6 on cremejä ja 6 jellyjä, itse omistan siis 5 cremeä.

Sunsational -kokoelman ostaminen oli vähän uhkarohkeaa koska lakoista oli saanut kuulla niin paljon pahaa. Ne eivät levity kunnolla, peittävyydestä puhumattakaan. Kokoelmassa on jelly- ja cremelakkoja ja tarkoituksella olenkin jättänyt jellyt ostamatta, niille ei tule käyttöä kuitenkaan. Olen sen verran jellyrajoittunut, etten tiedä missä muualla niitä käyttäisin kun sandwich-lakkauksissa..No, ainakaan itselle sattuneet cremet eivät ole niiiiin kamalia ettei niitä olisi kannattanut ollenkaan ostaa, ihan hyvin ollaan tällä hetkellä kokeiltujen kanssa tultu toimeen! Mutta toisaalta aika tuppaa kultaamaan muistot tässäkin asiassa :>


Vasemmalta oikealle: Neon&On&On, Bottoms Up, That's Shore Bright, Too Yacht to Handle ja Highlight of My Summer. Ainoana cremenä puuttuu siis Sun of a Peach, mikä sekin olisi kyllä haluttu.


Neon & On & On on hieman korallinen neonlakka. Vielä ei kynsillä ole sen enempää näkynyt paitsi (kirjoitin aluksi paisti, onko nälkä?) samassa lakkauksessa Too Yacht to Handlen kanssa sivuosassa täällä. Tätäpä voisi vielä käyttää kynsillä ennen kuin syksy täysin pimenee. Levittyvyydestä/peittävyydestä en osaa vielä enempää sanoa kun ei kerta ole tullut käyteltyä ;)


Bottoms Up on semmoinen vaaleampi pinkki. Tämä tuli juuri (n. kolme viikkoa sitten) ostettua joten vielä käyttökertoja ei ole tullut. Mutta aivan varmasti tulee. Tämä on niitä lakkoja mitä alusta asti olen tästä kokoelmasta himoinnut.


That's Shore Bright on ainut näistä lakoista mistä en ole ihan täysin varma. Tuli ostettua samasta reissusta Bottoms Upin kanssa. Ainakaan toinen omistamani violetti (Gothic Lolita) ei ole yhtään oma värini ainakaan edellisen kokeilun perusteella, saa nähdä tekeekö neon-säväys tähän muutosta.


Too Yacht to Handle on SE lakka mikä sai itseni liikkeelle tilauksen tekemisen kanssa. Mikä siinä on, että vaikka sinisiä ei käytä mitenkään koko ajan niin silti niihin on niiin tykästynyt. Mutta tämä on kaunis sininen, sekin löytyy tästä lakkauksesta. Sai levittää useamman kerroksen, että väri oli peittävä ja vieläkin jälkeenpäin kuvia katsoessa haluaisi palata taaksepäin ja levittää vielä yhden tai kaksi kerrosta lisää. 


Highlight of My Summer on eeeerittäin outo ostos itselleni, tämäkin sieltä samasta reissusta ostettu. En käytä vihreää ollenkaan. En todellakaan. Mutta tätä laitoin kynsille heti. Miksi ihmeessä?? Oli syy lakkauksen takana mikä tahansa niin hyvältä se näytti. Ehdottomasti hankkimisen arvoinen kesälakka! Täältä pääsee katsomaan minkälainen lakkaus oli kyseessä. Lakka sai oikeasti paljon kehuja osakseen ja kaverikin laittoi jopa viestiä, että tällä lakataan sitten kynnet. Ja ihan oikeasti, semmoisia viestejä en usein saa :D Levittäminen ihan okei, muistaakseni parempi laatuinen kuin Too Yacht to Handle. Mutta todellakin nimensä arvoinen lakka, suosittelen kaikille.

Tässä siis tämä kokoelmani, paljon olisi vielä syksyksi ihania värejä kokeiltavana ;) 

Onko teillä kyseisen kokoelman lakkoja tai oletteko harkinneet ostamista? Mitenkäs suhtautuminen neonväreihin noin muuten? :)

4 kommenttia :

 1. Yhtään ei löydy, mutta violetti ja vihreä hieman himottaisi hankkia. Ja neoneja rakastan ihan valtavasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta kannattaa hommata, varsinkin toi vihreä, aivan ihana! :)

   Poista
 2. Minuu kans jännitti ja mietitytti et tilaako vai ei noita.. Mutta siis tilasin ton violetin ja tykkään tosi paljon, 2 kerrosta riitti ja etenkin päällyslakan kanssa näyttää ihanalle. Tosi kivoja värejä on noi muutkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta tästä oppii sen, että kannattaa kokeilla itse jos epäröi. :) Saahan noi sitten yleensä myytyä kirppiksellä eteenpäin jos ei miellytäkään! :)

   Poista