9/10/2013

Ei sittenkään vielä

Palatessani yliopistolle päätin lakata kynnet jo "vähän" syksyisemmällä värillä. China Glazen Purr-fect Plum On Safari-kokoelmasta on aivan ihanan sävyinen luumuinen lakka joka on täysin omiansa syksyyn. Aluksi kuva pelkästä lakasta:


Vaikka tummimmat sävyt eivät olekaan ihan omiani ja kuvassa tämäkin lakka näyttää paljon vaaleammalta kuin suurimman osan ajasta muuten, en tässä tuntenut oloani kamalan epämukavaksi. Mutta kuitenkin päätin ettei syksy ole vielä kynsien osalta tullut. Vielä aurinko paistaa kunnolla ja melkein t-paidallakin pärjää. Mutta tämä lakka saa varmasti lisää käyttökertoja taas sitten kun "oikea" syksy alkaa ;)

Lakka on taattua China Glazen laatua, levittyy mukavasti ja peittämiseen riittää kaksi kerrosta, mutta mieluiten laittaisin vielä kolmannen lisäksi. Näihin kynsiin en käyttänyt kuin kahta kerrosta ja se vähän häiritsi, vaikka lopputulos suhteellisen peittävä onkin. 

Koristeluun en uhrannut väsyneenä (taaaas) hirveästi ajatusta vaan kokeilin ensimmäistä kertaa ikinä niittejä kynsille. No, eiväthän ne selvinneet seuraavan päivän menoihin asti, mutta ihan hauskalta näytti vielä kiinni ollessaan. Niitit kuitenkin vaativat vähän seuraa, että ehkä sitten ensi kerralla useampi niitti tai enemmän muuta koristelua.

Joko teidän syksy on alkanut? :)


Rimmel - Base Coat
China Glaze - Purr-fect Plum
Niitit x4

2 kommenttia :

  1. Kaunis China Glazen lakka, joka on mullakin ollut ostoharkinnassa, mutta ei ole tullut hommattua... Ihana sävy - jo sopii niin hyvin syksyyn!! Mä oon ehkä myöskin hitusen jo syksy-moodilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa hommata, aivan ihana syksysävy! :)

      Poista