9/11/2013

Ruusupuska

Eilen illalla päätin nähdä taas vähän vaivaakin kynsien laittamiseen. Ensin harjoittelin vähän one stroke -kukkien tekemistä. Se on kyllä ilman muuta harjoittelua vaativa laji ja vielä en todellakaan uskalla kynsille alkaa kukkia sillä tavalla väkertämään ;) Jotain kukkaisaa teki kuitenkin mieli, joten turvauduin ruusuihin. Ruusut onnistuvat melkein aina, koska kaikenlaiset siveltimenvedot näyttävät hyvältä. Tällä kertaa tein ne kuitenkin hieman eri tekniikalla...


Yleensä teen ruusut laittamalla kahta väriä vierekkäin ja "sekoittamalla" ne ruusuiksi, mutta tällä kertaa valitsin selvän pohjavärin ja reunustusvärin. Tästä tavasta tykkäsin hieman enemmän, koska ruusut jäävät tasaisiksi ja niistä saa paremmin selvää mitä niiden pitäisikään olla. Koska ruusut näyttävät paremmilta jos niitä ei ole joka kynnellä, niin peukaloihin ja keskisormiin vedin Essencen Art Linerilla viivat, ihan hyvin tuntuivat sopivan lakkaukseen. Olisipa samanlaiset linerit itsellä myös mustana ja valkoisena..

Lakkana pohjalla on Essien Cascade Cool, mitä ei oikeastaan voi kehua tarpeeksi. Se on täydellinen perusvaaleanpunainen, ei liian räikeä tai liian hento. Kaksi kerrosta peittävyyteen riittää ja jälki on tasaista. Kuitenkin nyt tuntuu tapahtuneen jotain erikoista, sillä lakasta on tullut jotenkin venyvää ja useasti lakasta joutuu poimimaan karvamaisia suikaleita pois. Olen yhdestä Essien lakasta joutunut sähköpostia kirjoittelemaan ja olen kyllä pettynyt jos tämä luottolakka alkaa käyttäytyä samalla tavalla kun sitä on enemmän käytelty :/ Lakka on varmaan yksi kulutetuimpia lakkojani. Onko teillä Essien kanssa samanlaisia ongelmia vai olenko ainut?


Rimmel - Base Coat
Essie - Cascade Cool
Essie - Go Ginza (pohjaväri)
China Glaze - Laced Up (reunaväri)
China Glaze - Def Defying (lehdet)
Essence - Art Liner, Silver

4 kommenttia :