9/16/2013

Marry a Millionaire

Yksi uusimpia kynsilakkojani on tosiaan China Glazen Marry a Millionaire. Kun näin sen hyllyssä en vaan mitenkään voinut sitä jättää sinne. Lakka siis sisältää tikkuglittereitä, aika lyhyitä sellaisia. Väreinä glittereillä on lila ja sinisenvihreä. 

Kävin värväämässä naapurihuoneen muusikon ottamaan kuvia, kerrankin näkyy kumpikin käsi! Tämä valo ei kuitenkaan parhaalla mahdollisella tavalla paljastanut glittereiden ihanuutta, mutta näillä mennään. Kynsinauhat on aika haavoilla, en oikeen tiedä mikä on muka muuttunut että nyt niitä haavoja tulee ja tulee.


Koska pelkkä glitter ei tietenkään riittänyt niin leimasin kumpaankin käteen kahdet perhoskuviot. Glitterin alla on China Glazen That's Shore Bright, josta myöhemmin vähän enemmän asiaa. Kaikkien lakkakerrosten alla on Etude Housen Peel Off -pohjalakkaa. Tällä kertaa levitin sitä aika ohuen kerroksen ja annoin kuivua jonkin aikaa. Tänä aamuna sitten hermostuksissani vähän napsuttelin lakkojen nurkkia ja no, nyt niitä lakkoja ei enää ole. Hyvin siis toimi peel off, ehkä nyt uskallan käyttää glittereitä vähän enemmänkin :)


Rimmel - Base Coat
Etude House - Peel Off Base Coat
China Glaze - That's Shore Bright
China Glaze - Marry a Millionaire
Konad - White
Konad - m36

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti