9/19/2013

Uudestaan

Opiskelujen alkaminen näkyy blogista kyllä heti. Kun vielä taas etsii aikatauluja ja yrittää jakaa jaksamistaan on illalla niin väsynyt, ettei blogia jaksa edes ajatella. Vaikka olenkin aloitellut opiskelut kevyesti niin kyllä siihen tottuminen taas vie oman aikansa. Kynnet olen tällä viikolla lakannut kerran ja niillä mentiinkin sitten kaksi kokonaista päivää. Huomenna pitäisi hiipiä postiin hakemaan yksi paketti, siitä sitten lisää toivottavasti viikonlopun aikana, tuo paketti kun saattaa sisältää jotain mikä teitäkin voi kiinnostaa ;)

Nyt kuitenkin se tämän viikon ainoa lakkaus joka on oikeastaan tuoreempi versio kesän alussa nähdystä lakkauksesta. Illalla piti saada kynsille jotain mikä varmasti toimii joten vanhojen ideoiden hyödyntäminen oli paras vaihtoehto.


Color Clubin Blue-Ming taitaa todellakin olla yksi kaikkien aikojen lempilakoistani. Ihanan reipas ja kirkas ja hieman huonon levittyvyyden annan myös anteeksi kaikkien ihanien ominaisuuksien takia. Vaikka lakka onkin tosiaan kovin kirkas, sitä voi silti käyttää näin syksylläkin piristävänä väriläikkänä. Väriltään yhdistyy kivasti hopeaan, joten sitä siis tuli käyteltyä taas koristelukaverina.


Rimmel - Base Coat
Color Club - Blue-Ming
Essence - Nail Art, Silver

4 kommenttia :

 1. Tuo on kyllä niin ihanan värinen toi blue-ming! Tosi kivasti käy toi hopee mintun kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan ehdoton hankinta tämä lakka! :)

   Poista
 2. Näiden kahden yhdistelmä on kyllä todella kaunis! Ja tuo Color Club lakan väri on rakkautta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blue-Ming on varmaan semmoinen lakka mistä ei haittaisi omistaa tuplakappaletta ;) Ja onneks on tämmösiä väripareja jotka sopii yhteen aina :)

   Poista