9/24/2013

Uusia

Aikaa on taas viimeisestä ostospostauksesta mennyt hetki, joten katsotaanpa taas muutamia lakkoja, joita on päässyt kokoelmiin tulemaan lisää.


Aloitetaan members.comin China Glaze -alennuksesta saapuneilla lakoilla. Lakat oli siis -50% alennuksessa ja tuli sieltä sitten hankittua muutama lakka mitkä on pitkään jo ollut hankinnassa. Ei tarvinnut ulkomailta tilailla :) Vasemmalta oikealle: Don't Make Me Wine, Gossip Over Gimlets, Goldie But Goodie ja Escaping Reality. Kolme ensimmäistä on Autumn Nights -sarjan lakkoja ja viimeinen Cirque du Soleil -kokoelmasta. Alla muutama kuva lisää, innostuin kuvaamisesta..Seuraavaksi alla huuto.net -ostoksesta kotiutuneet OPIn Show It And Glow It! ja Simmer&Shimmer. Näiden mukana tuli muutama muukin lakka, mutta niistä sitten lisää ehkä tulevaisuudessa :) Kumpikaan näistä lakoista ei ole täynnä ja jälkimmäinen (?) taisi olla jo ohentajan tarpeessakin, mutta paljon en näistä todellakaan maksanut joten se sallittakoon ;)Viimeisenä sitten Essien Tart Deco mikä tuli ostettua alennuksesta myös :)Myyntiin on lähdössä iiiiso (ainakin kerralla myytäväksi) kasa lakkoja. Katsotaan miten niistä luopuminen sujuu ;) Tarkoituksena muokata kynsilakkavarastoa sellaiseksi, että lakoissa olisi sellaisia lakkoja millä uudestaan lakkaamista ei jaksa odottaa ja aina on joku ihanuus valmiina. Nyt tuntuu että omassa varastossa on paljon lakkoja joita ei tule käytettyä ja silti en ole luopunut niistä. Kummallista.

Oliko ostoksissa mitään kiinnostavaa? :)

4 kommenttia :

 1. Eniten kiinnostaa Chinan hopea ja kulta, joita itselläni ei ole, enkä ole ihan varma tulenko hankkimaan. Siispä odotan mielenkiinnolla käyttökokemuksia. :) Mutta tuota Don't Make Me Winea levittelin juuri sattumalta tovi sitten kynsilleni ensi kertaa; hullun kaunis sävy mutta levittäminen vaatii kyllä tarkkuutta ja ehkä nopeuttakin: tuota lakkaa ei kärsi yhtään "leipoa" kynnellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi kaikki autumn nightsit oli vähän semmosia ostaa vai eikö-lakkoja. Kultainen tällä hetkellä vaikuttaa vähän turhan ruskealta, katotaan kuinka asia on kun pääsee kynsille asti! :)

   Poista
 2. Makin tilasin members.comista kasan lakkoja, mutta Gossip Over Gimlets oli jo loppunut. *nyyh* Ja mulle Suomi vielapa on ULKOMAA, saan odotella ties kuinka pitkaan etta saan lakkani sielta tanne. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin heti kärkkymässä yhdeltä, tuli onneks sähköpostiin ilmoitus :> Haha, toivottvasti pian kuitenkin! :D

   Poista