9/25/2013

Merellistä

Joskus aikoja sitten näin ensimmäistä kertaa tyylikkäät meri/laivasto -aiheiset kynnet. Myöhemmin selvisi, että kyseiset kynnet oli toteutettu Cheekyn kesä-leimauslaatoilla.  Tänä kesänä tilasin ne vihdoin itselleni ja näin kauan meni, että tuli toteutettua ensimmäinen versio näillä kuvilla. Tässä ne nyt on ja aivan varmasti lisää samanlaista on tulossa! :)


Valokuvaamisessa on vielä harjoiteltavaa koska kaikilla kynsillä näkyy vähän liian selvästi valon kiilto, mutta on niitä huonompiakin kuvia nähty ;) Kuvioiksi kynsille valikoitui ankkurit ja  ruorit. Lisääkin vaihtoehtoja olisi ollut, mm. laivoja ja pelastusrenkaita, mutta päätin pysytellä kahdessa kuviossa. Peukaloissa ja nimettömissä on ruorit, muualla sitten ne ankkurit. 

Jälleen kerran piti kiittää itseäni siitä, että silloin reissussa palasin takaisin Kicksiin hakemaan alennetun OPIn eli I Saw...You Saw...We Saw...Warsawin. Ei ollut yhtään liian tumma lakka ainakaan tässä yhteydessä, joskin yhtä sävyä vaaleampi sininen olisi kokoelmassa myöskin vielä kova sana. Vähän olen miettinyt OPIn Euro Centrale-kokoelman Eurso Euroa. Kokemuksia kyseisestä lakasta?

Mutta tiivistetysti tämä lakkaus onnistui poikkeuksellisen hyvin, leimaukset on kohdallaan ja laadukkaita ja kuvamaailma ihan omaan mieleen. Kyllä näitä kynsiä on tullut tuijoteltuakin, toivottavasti pysyvät hyvinä vielä hetken aikaa. Tunnin kuluttua vuorossa testi kestävyydelle, nimittäin kavereiden kynsien lakkailu ;)


Rimmel - Base Coat
China Glaze - White Out
OPI - I Saw...You Saw...We Saw...Warsaw
Cheeky - 36 (ankkurit)
Cheeky - 49 (ruorit)
Konad - White
Konad - Dark Red

2 kommenttia :