9/25/2013

OPIni

Oma OPI-kokoelma on vielä erittäin pieni ja suppea. Värivalikoima on turhan syksyinen ja synkkä omaan makuuni. Tämä johtuu ehkäpä paljon siitä, että useimmat OPIt on ostettu facebookin kynsilakkakirppikseltä ja siellä en ikinä ole paikalla silloin kuin pitäisi. Ei tietenkään ole pakko ostaa mitään, tiedän. 


Vasemmalta oikealle: Vampsterdam, I Saw...U Saw...We Saw...Warsaw, Are We There Yet? ja Shorts Story.


Vasemmalta oikealle: (Shorts Story), Skull & Glossbones, My Vampire is Buff ja Don't Touch My Tutu.


Vampsterdam on ensimmäinen kunnon OPIn lakkani. Ei kuitenkaan ole ihan oma juttuni ja tämä onkin ollut myynnissä jo aikaisemmin, kuitenkin tuloksetta. Tikulle lakatessa levittyi ihan mukavasti, muistaakseni peittävyys ei kuitenkaan ole ihan parhaasta päästä. Täytyy katsoa josko joku tulevassa kynsimiitissä olisi tästä kiinnostunut :)

I Saw...U Saw...We Saw...Warsaw on aika uusi lisäys. Ostin täysin tarpeeseen Kicksin alennuksesta. Olin juuri ehtinyt miettiä sitä, etten omista kunnon puhdasta tummansinistä lakkaa. No, sellainen löytyi sitten heti. Vaikka jätin lakan aluksi hyllyyn palasin sitä sitten myöhemmin hakemaan. Peittää hyvin ja levittyy mukavasti.


Are We There Yet? on kesällä hankittu oranssin punainen lakka. Peitti tikulla erittäin hyvin. Kokeilua odotellessa..

Shorts Story on kesän reissulta ostettu. Jos saisin päättää niin kaikki OPIni olisivat tähän värimaailmaan viittaavia tai ainakin yhtä pirteitä. Tai hetkinen, kuka muukaan siitä päättää kuin minä? No kuitenkin, lakatessa peitti hyvin ja levittyi myöskin täysin OPI-laatuisesti. Ei ongelmia. 


Skull & Glossbones oli haluttu lakka silloin kun sen ostin. Olin tästä innoissani ja käytettyäkin tuli useampaan kertaan. Tämä lakka taisi olla sellainen, että vaatii kolmisen kerrosta lakkaa, mutta kaksikin parhaassa tilanteessa riitti. Nykyään en ole täysin varma siitä, että onko savuisen sävyinen lakka täysin ominta alaani. Näin sitä mieli vaan muuttuu ja lakkoja vapautuu myyntiin :>

My Vampire is Buff on ehkäpä se lakka mikä aiheutti epävarmuuden Skull & Glossbonesta. MVIB on puhdas ja vaalea kermanvärinen lakka ja Skull&.. näyttää sen vieressä jopa vähän likaiselta. MVIB on joka tapauksessa aivan ihana lakka, en varmasti tule hetkeen tästä luopumaan jos ollenkaan! ;) 

Don't Touch My Tutu on hankittu aivan täysin ja 100% sandwichlakkauksia varten. Niitä ei kuitenkaan ole tullut hirveämmin tehtyä, joten jossain vaiheessa pitää varmaan miettiä onko tämä lakka täysin oikeassa osoitteessa. Kyseessä siis valkoinen jellylakka.


Show It And Glow It on ihanaisen ihana glitterlakka joka liittyi kaverinsa kanssa omaan kokoelmaan vasta tällä viikolla. Pinkkiä glitteriä ei tietenkään voinut vastustaa kuten tietenkään glitteriä yleensäkään. Kumpikin yllä oleva lakka kuuluu Burlesque-kokoelmaan talvelta 2010. Nämä ovat siis jo hieman vanhempaa tekoa. Toisessa näistä lakoista oli vähän jo ongelmia koostumuksen kanssa, ohentajaa siis tarvitaan. 

Simmer&Shimmer on edellisen lakan tavoin myöskin peittävä glitter tarpeaksi usealla kerroksella lakattuna. Nämä kaksi lakkaa saavat täältä varmasti hyvän kodin :)

Tässä siis oma tämänhetkinen OPI -kokoelma, muutaman lakan olen laittanut sivuun tarkoituksena ne myydä pois joten tähänkään en niitä kuvannut. Löytyykö teiltä kyseisiä lakkoja? Onko teillä mielessä jotain OPIn lakkaa minkä jokaisen kuuluisi omistaa? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti