9/27/2013

Ehkä sittenkin?

Tytöt kävi taas ensimmäistä kertaa tänä syksynä laitattamassa kynsiä, olipas kiva tehdä taas välillä jollekin toisellekin kynnet. Ei tarvinnut ottaa vastuuta lakkojen tai kuvioiden valinnasta, tehdä vaan. Toisille tehdessä saa enemmän tekniikkaharjoitusta, sitten on tietysti asia vielä erikseen tehdä alusta loppuun kynnet jollekin. Valita itse värit ja kuviot ja mahdolliset muut koristukset. Sitä en ole vielä päässyt testailemaan :)


Tässä nyt toiset tehdyistä kynsistä. Pohjalla käytetty lakka eli China Glazen Gothic Lolita oli lentämässä suoraan myyntipinoon yhden lakkailun perusteella. Nyt tämän lakkauksen jälkeen en olekaan ihan niin varma, sehän näyttää itseasiassa aika hyvältä! Itse yhdistin Lolitan aikoinaan manikyyrileimaukseen, mutta kokokynnen leimaus näyttää paljon paremmalta. Ehkä olen sittenkin tälle lakalla sen velkaa, että kokeilen sitä vielä kerran ennen myymispäätöstä? Lolita oli paljon laihempi lakka verrattuna muihin Glazen "tavallisiin" lakkoihin. Levittyi ja peitti hyvin, mutta sai olla tarkkana ettei valunut pullosta omia aikojaan ulos.

Näistä kynsistä kyllä tykkäsin, toivottavasti olivat myös niiden omistajalle mieluiset! Ehkäpä tässä on se syy miksen ikinä tee kynsiä kenellekään alusta loppuun (suunnittelu, toteutus), koska en itse osaisi käyttää kuvioita ja värejä samalla tavalla. Mikä ideapankki se onkaan kun joku toinen suunnittelee kynnet ja itse vaan toteuttaa ;)


Rimmel - Base Coat
China Glaze - Gothic Lolita
Konad - White
Cheeky - European Romance

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti