9/28/2013

Kukkasia

Taas on näytettävänä kaverille tehdyt kynnet, ihanaa kun jotain postailtavaa. :) Pitää varmaan ruveta kutsumaan ihmisiä kotiin laitattamaan kynsiään, että saan kunnolla materiaalia tänne ;) Mukavaa on muuten huomata miten menee omatkin taidot tässä hommassa eteenpäin. Ihan erilaista oli taas kesän oppien jälkeen laitella kynsiä toisillekin.



Näissä kynsissä tunnelma on aika rauhallinen, mutta tuo pohjalakka on jo itsessään niin ihanan värinen. Kyseessä siis Essien Go Ginza, lakka jonka jokaisen pitäisi hankkia. Levittyy nätisti ja kaksi kerrosta riittää mainiosti peittävyyteen. Kyseinen lakka on ehdottomasti omia turvalakkoja, lakkauksissa viihtyy pitkänkin aikaa koska ne ei häiritse yhtään vaan ovat täysin omalla mukavuusalueella :) 

Go Ginzan pariksi on valittu juuri sopivasti kukkia, jotka leimailtiin vähän kiiltävällä lakalla eli Konadin Light Bronzella. Bronze on kyllä hyvä leimauslakka, kimaltelevuus säilyy hyvin leimatessa ja lakka tekee myös tarkkaa jälkeä leimaten pienemmätkin kuviot kuten juuri nämä kukat. Samalla lakka myös erottuu erilaisilta pohjilta, tummalta ja vaalealta. Tähän lakkaukseen leimausten valinta vähän pelotti, koska ei ollut ihan 100% varmaa leimaako Bronze näin pikkutarkkaa kuviota, mutta hyvin toimi ja ensi kerralla uskaltaa ehkä sitten kokeilla pienempääkin. :)


Rimmel - Base Coat
Essie - Go Ginza
Konad - Light Bronze
CH - 44

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti