9/29/2013

China Glaze - Don't Make Me Wine

China Glazen Don't Make Me Wine - lakka Autumn Nights-kokoelmasta, jonka ostamista pohdin, pohdin ja pohdin taas uudestaan. Sitten membersin tarjouksesta se oli pakko ostaa kun se sieltä kerta löytyi. Nyt kun lakka on kynsille asti päässyt ei ostaminen harmita kyllä yhtään, mutta ihan sellainen se ei kuitenkaan ollut kuin olin kuvien perusteella odottanut. Siksipä tällä kertaa on tarjota kaksi eri valossa otettua kuvaa kyseisestä lakasta.


Yllä otettu kuva on nappaistu luonnonvalolampun alla. Lakka on tässä sellainen violettiin häivähtävä. Alla oleva kuva taas on otettu ihan ikkunan vieressä aidossa luonnonvalossa, siinä esille tulee myöskin lakan punaiset vivahteet. Voin kuitenkin sanoa, että lakan oltua kynsillä reilut kaksi päivää ja olen aikaani viettänyt paljon sisällä, on lakka sellainen tummanpunainen ja jopa hieman ruskehtava. Vasta vähän kirkkaammassa valossa sen violettikin väri tulee esille. On siis hankala lakka kuvailla ja kuvata. Vastoin kuitenkin normaalia tummien värien pelkoani viihdyin tässä lakassa harvinaisen hyvin.


Lakka on erikoisen juoksevaa, vähän kuten saman merkin Gothic Lolita josta aikaisemminkin jo mainitsin. Kuitenkin peittää hyvin jo yhdellä kerroksella eikä jätä kaljuja läikkiä. Tähän lakkaukseen laitoin kaksi kerrosta. Tarkkana saa olla vain siinä ettei lakka pääse valumaan liiaksi kynsinauhoille.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti