10/01/2013

Kolmisorminen kynsikuva

Ja tällä kertaa China Glazen Gossip Over Gimlets. Ja tällä kertaa lakka oli ehtinyt pikkusormesta jo "katoamaan" (=rapsuttelin tylsyyksissäni irti) ennen kuin muistin ettei kynsiä oltu kuvattu. Huuuups. Sen takia kuvissa näkyy vain kolme sormea, vähän tylsää, tiedän. Lisäksi kuvat otettu luonnonvalossa mikä ei antanut kameralle tällä kertaa tilaa onnistua. Nämä kuvat eivät siis ole kaikista kunniakkain hetkeni, mutta..


Tämä lakka jäi nyt sitten kiukuttamaan. Tämä oli ainut näistä Autumn Nights -kokoelman lakoista jonka tiesin varmasti haluavani. Tässä piti olla niitä kultaisen näköisiä hippuja. No eipä näkynyt. Tässä kuvassa ehkä näkyy jotain pieniä hippusia, mutta kun paljaalla silmällä yritin katsoa niin ei missään. Olisiko lakka vaatinut ehkä kovempaa sekottamista ennen lakkaamista, en tiedä. 

Tämäkin lakka oli aika vetelää tekoa ja valui innokkaasti kynsinauhoille. Glitterlakan sukulaisena ylimenneiden lakkojen poistaminen oli myös hieman hankalaa, suihku onneksi pelasti. Poistamista vaikeutti myös se, että kynsinauhoihin oli jostain ilmestynyt kolme uutta haavaa ja auts ne olivatkin kipeitä. Tästä syystä en tänään saanut korvaavia lakkoja ollenkaan tehtyä.. :/ 

Hopeinen lakka ei ehkä itsessään ole ihan omin alueeni, mutta niiden hippusten kanssa ehkä..Odotan parempaa toista kokeilukertaa. Tekstin negatiivisuuteen vaikuttaa ehkä kova väsymys, yskiminen ja nenän jatkuva kutina ja aivastelu. Ei vaan ole tänään paras päivä, ehkä huomenna ei enää väsytä ja astmakaan ei kiusaa ja haavatkin on kynsinauhoista parantuneet?


2 kommenttia :

  1. Oi voi, makin himoitsen tata lakkaa kovin (tai itse asiassa taitaa olla jo tuloillaan.. ;), Ja kynsinauhat rikki taallakin, tunnen siis tuskasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti lakka on mieluinen kun se vihdoin sulle kotiutuu! :) Nyt alkaa olla taas kynsinauhat kuosissa, pääsin eilen lakkailemaan taas! :)

      Poista