10/04/2013

Roosa nauha -päivä

Tänään, 4.10., vietetään siis jälleen Roosa nauha -päivää. Roosa nauha -kampanja siis auttaa rintasyöpään sairastuneita ja heidän perheitään. Kynnet tein tietenkin teemaan sopivaksi. Viime vuonna teema oli varpaissa, tänä vuonna ihan sormissa. Tästä linkistä pääsette tutustumaan tarkemmin Roosa nauha -kampanjaan.


Kynsillä oli siis tottakai oltava pinkkiä/vaaleanpunaista. Tähän työhön pääsi jo klassinen Essien Cascade Cool. Glitterlakaksi kahteen sormeen pääsi OPIn Show It and Glow It! Vaikka kyseinen lakka olisi erittäin paljon ohentajan tarpeessa (toisaalta lakkaa on jäljellä enää sen verran vähän etten ole ihan varma aionko tätä toteuttaa), niin hyvin se silti päällyslakan alle jäi. Glitterin alla on myöskin kaksi kerrosta Essietä, mutta ihan hyvin olisi voinut jättää ne kerrokset poiskin, sen verran peittävää glitteri oli. Toisaalta omistan kyllä toisenkin lakan joka ohentajaa kaipaisi, pitää pohtia..


Pitkästä aikaa käytin Konadin leimauslaattaa (m63). Aikaisemmin en ole tuota kuviota mieltänyt mitenkään Roosa nauhaksi, mutta jossain googlen kuvissa näin jonkun niin tehneen ja ihan hyvinhän se toimikin. :) 

Aloin jo listaamaan kynsien virheitä, mutta tiedättekö mitä? Aion kerrankin jättää sen tekemättä ja nauttia vaan kynsistä, niin teen liian harvoin! :)

Rimmel - Base Coat
Etude House - Peel Off Base Coat
Essie - Cascade Cool
OPI - Show It and Glow It!
Konad - White
Konad - m63

2 kommenttia :

  1. Oi, ompas kiva idea muuten nuo leimat, nehän muistuttaa juurikin kivasti noita Roosa-nauhoja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, välillä googlen selailu kannattaa, ei ikinä aikaisemmin käynyt tämä vaihtoehto mielessä tota laattaa katsellessa! :D

      Poista