10/09/2013

Alusta Loppuun: Kynsimiitti pt.3 - Suunnittelu


On jälleen tullut aika aloittaa keskustelu seuraavasta kynsimiitistä. Enpä olisi silloin ensimmäiseen miittiin ilmoittautuessani uskonut, että tässä nyt kirjoittelisin kolmannesta miitistä samaisten (ja myös uusienkin) tyttöjen kanssa. Tai sitten olisinko uskonut kynsiharrastusta aloitellessani olevani osa jotain tällaista? En todellakaan. Sellaiselle joka ei koe ikinä oikein kuuluvansa minnekään on tällaiset tapaamiset aika iso juttu. 

Ja arvatkaa mitä? Tällä kertaa olen itse aktiivinen järjestäjä, sillä miitti pidetään meillä. Tajusin, että tällainen antaa mahdollisuuden kirjoitella miitistä myös blogissa aktiivisesti sen suunnittelusta ihan loppupohdintoihin asti. En tiedä onko tällaiseen postaussarjaan kiinnostusta, mutta sellainen täältä nyt kuitenkin tulee!


Ajatus seuraavasta miitistä tuli mieleen ihan yhtäkkiä ja samantien laitoin facebookiin kyselyä siitä, olisiko muilla samanlaista kiinnostusta. Onneksi tyttöihin voi aina luottaa ja kiinnostuneita löytyi heti. Sitten seuraavana alustavan päivämäärän tai edes kuukauden päättäminen ja luomaan tapahtumakutsua.

Osallistujamäärä

Miitin osallistujamäärä on mielestäni vaikea asia. Meillä on asunnossa kyllä tilaa, mutta tila ei ole sama asia kuin istumapaikat ja mukavat oltavat kovin isollekin porukalle. Viime miitissä meitä oli 12. Koska meillä on vähän enemmän tilaa, niin ehdotin tälle miitille osallistujamääräksi viittätoista. Sen verran mahtuu varmasti mukavasti olemaan ja toivottavasti myös istumaan ;) Samalla mukaan mahtuu muutama henkilö enemmän jos tulijoita on. 

Perinteisesti tapahtumaan ilmoittautuminen on tainnut mennä ihan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun enemmistölle sopiva päivämäärä löytyy, niin melkein sen mukaan osallistujia tulee jo sopiva määrä.Ruoka

Ruoasta meillä ei miiteissä ole todellakaan ollut pulaa. Kun jokainen tuo jotain (ruokaa, juomaa, kertakäyttöastioita..), niin jo kymmenenkin ihmistä saa aikaan aika mahtavan ruokamäärän. Tämä ei tosiaankaan ole sellainen asia mitä sen enempää tarvitsee murehtia. Tietysti nyt kun ei tarvitse itse kantaa ruokaa toiseen osoitteeseen, niin voisin yrittää saada aikaan jotain muuta kuin sipsi-/karkkipusseja.


Ohjelma

Ohjelma vaivaa tällä kertaa omaa päätäni. Ollaan kahdessa miitissä lähinnä juteltu, kirppistelty, syöty ja oltu vaan. Tässä ei todellakaan ole ollut mitään vikaa vaan rento yhdessäolo ja tutustuminen on ollut todella mahtavaa. Kuitenkin miittiin voisi lisätä myös toisenlaista toimintaa pienissä määrin. Itsellä kävi mielessä, että voisi olla jotain hyvin pienimuotoista kilpailua, arvontaa tai muuta samantyyppistä. Kaikki siinä mielessä kuitenkin, että hyvä ja rento meininki on pääosassa koko ajan. 


Tässä vähän pohdintoja kynsimiitin eri puolista. Kuvat on viime miitistä, joka järjestettiin Annien luona.

2 kommenttia :

  1. Siis arvaas oliko meikäläisellä paineita tulla tuohon kynsimiittiin! KYNSI. MIITTIIN."Eihän mun blogi oo ees varsinainen kynsiblogi, apuvaapuva! Mulla on varmaan miitin noloimmat amatööri-kynnet, nnngghh! Mä en oo koskaan tavannu ketään niistä muista livenä! Ääkääkääk! Mitä jos mä saan siellä paniikkikohtauksen?!" Että sellaista, et oo ollut ainoa! :) Odotan nyt miittiä innolla :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva tietää etten ole ollut ainoa jännittäjä! ;) Nyt mäkin odotan innolla seuraavaa miittiä, vaikka tiedän että kyllä se jännitys sieltä nousee pintaan edellisenä iltana viimeistään :D

      Poista