10/08/2013

Tarina kynsilakan takana -haaste

Harvoin ostamiini tai omistamiini kynsilakkoihin liittyy mitään sen suurempaa tarinaa kuin "ostin tämän kynsilakkakirppikseltä" tai "tilasin netistä". Yksi lakka tarttui kynsilakkalastikosta kuitenkin nyt käteen ja tämä lakka tuo aina asioita mieleen, joten päätinpä jakaa tarinan teillekin :)


Viime keväänä osallistuin elämäni toiseen kynsimiittiin. Ensimmäiseen kynsimiittiin osallistuminen oli itseltäni aika rohkea veto. Olen oikeasti niin kotihiiri kuin ihminen vaan voi olla, osaan rentoutua vaan kotona ja välttelen kaikenlaisia menoja aika lahjakkaasti. Kun sitten ilmoittauduin ensimmäiseen miittiin niin kyllä oli kaveritkin ihmeissään. Siitä miitistä taitaa olla vuosi (?) aikaa ja paljon on siinä vuodessa ehtinyt tapahtumaan. Niinkin paljon, että ensi kuun puolessa välissä järjestetään kynsimiitti täällä meillä, minun luona! Voitte vaan kuvitella millainen harppaus epävarman ja ihmiskontakteja välttelevän henkilön on pitänyt tehdä eteenpäin, että tällainen tilanne on ollut mahdollista saada aikaan. 

Tähän meillä järjestettävään miittiin liittyy myös suunnittelutapaaminen kahden ihanan tytön kanssa kenen kanssa miiteissä on aina ollut helppoa ja mukavaa. Oikeasti, ikinä en olisi voinut kuvitella olevani kynsiharrastuksen ansiosta tässä pisteessä. Huhuh. Ja vieläpä erikoisempaa on se, että saan kirjoittaa siitä teille tänne omaan blogiini. Niin näitä asioita elämässä sattuu ja tapahtuu.Ja se kynsilakka, eli Emily de Mollyn Ego Friendly saapui luokseni toisen kynsimiitin kautta. Norway Nails lähetti meille käytettäväksi alennuskoodin mikä sitten porukalla laitettiin toimintaan ja tilattiin jokaiselle yksi lakka. Itse valitsin juuri tämän kyseisen lakan, mikä vasta nyt tarttui kokeiluun. 

Lakka on tosi nätti ja omassa kokoelmassa ainutkertainen yksilö. Lakka vaatii noin neljä kerrosta lakkaa ja siltikään ei se paikoittain ole ihan täysin peittävä tapaus. Koska lakassa on pieniä glittereitä ja hex-paloja, liian monen kerroksen lisääminen tekee pinnasta epätasaisen hyvin helposti. Ehkä siis harkitsisin ensi kerralla mintun väristä lakkaa pohjalle, että tätä lakkaa riittäisi vähempikin määrä. Kuitenkin lakka on erittäin ihana ja kaunis, josta en omalaatuisuutensa ja merkityksensä takia luovu :) Lakattuna tällä kertaa ei ole kyseisestä lakasta kuvaa koska Etude Housen peel off base coat toimi vähän turhankin hyvin :D

Nyt haastankin teidät kertomaan omassa blogissanne tai tämän blogin kommenttiboksissa jonkin oman lakkanne tarinan! En malta odottaa teidän juttujanne :) Linkitelkää kirjoituksianne kommenttiboksiin :)

2 kommenttia :

 1. Ai että, kelasin että nääh mullahan on kaikki lakat vaan tosta noin ostettuja kun sävy miellyttää. Nyt kun tarkemmin rupesin miettimään, niin mieleeni muistui eräs.

  About pari vuotta sitten katselin Sonnelan postausta Models Owneista, joita hän omistaa. Rakastuin samantien muutamaan, mutta eräs niistä lakoista jäi mieleen, Lemon Meringue. En ollut ikinä haaveillut mistään lakasta yhtä paljoa, ja monta kertaa sitä Models Ownin nettikaupassa katselin. Ei kuitenkaan ollut varaa tilata ulkomailta. Kesällä 2012 lähdin pikkuserkkuni kanssa kielimatkalle Jerseyyn. Viimeisenä viikkonamme siellä, lintsasimme yhden päivän koulusta shoppaillaksemme (kaupat menivät kiinni 18.00 ja yleensä olimme koulupäivän jälkeen klo 17.00 kotona). Olin jo aivan väsynyt shoppailusta, mutta päätimme kuitenkin käydä vielä eräässä kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita myyvässä kaupassa, sillä pikkuserkkuni tahtoi ostaa shampoota. Ja mitä kaupasta löytyikään, isoin Models Ownin standi jonka olen nähnyt! Ja koska mulla sattui olemaan juuri ja juuri se neljä puntaa jäljellä, sain unelmieni kynsilakan.

  Olipas pitkä ja romanttinen tarina, mutta siihen kynsilakkaan mulla vaan on erityinen side. :D
  Päädyin muuten tänne facebookin Kynsikoristeluryhmän kautta, aika kiva blogi! :)

  http://saarasusanna.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana tarina, sait vihdoin kauan haaveillun kynsilakan, kohtalolta kuulostaa :D Ja kiitos!

   Poista