10/26/2013

Hankintoja

Pitkästä aikaa voisin julkaista kuvia muutamista kynsilakkahankinnoista mitä nyt syksyllä on tullut tehtyä. Selvästi on vähän syksyllä kynsilakkojen hankinnat olleet hieman vähäisiä, mutta se on välillä ihan oikein ;) Hankitoja on tällä kertaa tullut tehtyä facebookin kynsikoristekirppikseltä, ihan oikealta kirppikseltä ja sitten ihan kauneussalongista. 


Kaksi uutta OPIa kokoelmissa ovat Stay the Night (Liquid Sand) ja Ate Berries in the Canaries. Stay the Night ja seuraavan kuvan Zoya tulivat samasta osoitteesta kynsikoristekirppikseltä. Stay the Night on ollut ainoa sellainen tekstuurilakka, jonka alusta asti olen halunnut. Pullossa niin kaunis kuin olla ja voi, mutta kynsillä ei sitten taas ehkä ihan niin säväyttävä. Tästä lisää myöhemmin :) ABITC on taas äidin kirppikseltä löytämä lakka. On se mukavaa, että äiti tietää soitella kun tällaisiä eteen tulee :)


Tässä kuvassa oleva Zoyan Neely on siis myös facebookista. Jotain piti OPIn kaveriksi saada ja tämä oli juuri sopiva. Sen verran kun olen tikulle kokeillut, niin peitti jo yhdellä kerroksella tosi helposti ja kauniisti. Kynsillä tullaan näkemään lähiaikoina! China Glazen This One's for You pyörähti kynsillä jo tällä viikolla, ihana glittertopperi, hieman ehkä talvinen lakka. Kuvassa näyttää siltä että sopisi myös tämän Zoyan pariksi, eikun kokeilemaan ;)

Mitä mieltä näistä lakoista, kelpaisiko teidänkin kokoelmiin vai eikö ole mieluisia ollenkaan? :)

2 kommenttia :