10/27/2013

Jääthän yöksi?

Kuten jo otsikostakin voi joku arvata, niin tällä kertaa käsittelyssä OPIn lakka Stay the Night. Kyseinen lakka on siis jo ilmestymisestään asti ollut sellainen tekstuurilakka, joka on vain pakko saada. Sitä ei kuitenkaan ole tullut mistään tilattua, mutta kun kynsikirppiksellä se tuli eteen niin ratkaisu oli aika selvä. Lakka kotiutui reilun viikon myöhemmin. 


Noin yleensä ajatellen lakasta tulee mieleen tulivuori, laava ja tuhka. Sitten näen lakan nimen ja alan ajatella ihan oikeasti alusvaatteita, mustaa ja punaista, pitsiä ja röyhelöitä. Ja tämä siis kiitos lakan nimen, Stay the Night:in. Mutta koska lakassa on tosiaan tekstuuripinta, se on ehdottomasti tulivuorilakka. Onko teillä jonkinlaista mielleyhtymää tästä lakasta? :) 

Lakkauspäivä oli erittäin huonosti valittu, mikään ei onnistunut. Ei käsityöt, kouluhommat tai kynsien lakkaaminen. Jätin lakan rajatkin siistimättä ja samana iltana otin lakat jo pois. Sitä ennen kuitenkin nappasin kuvat, jotka nekin tietysti epäonnistuivat. Toisaalta on kiva, että kuvan tausta on selkeän valkoinen, mutta nyt on kyllä ylivaloittuneet kuvat ja tarkennuksetkin ihan jossain muualla kun kynsillä. No, jos tästä taas ryhdistäytyisi ja alkaisi harrastaa kynsijuttuja ihan kunnolla ;)Tämä lakka vaatii sellaiseen täydelliseen peittävyyteen kolme kerrosta, tässä lakkauksessa kerroksia on kaksi. Tai sitten pohdin sitä vaihtoehtoa, että lakan alle laittaisi kerroksen mustaa lakkaa. Pullossa lakka on ehdottoman kaunis lakka, ehkä osa siitä kauneudesta häviää kun lakan levittää kynnelle. Aion kuitenkin kokeilla lakkaa vielä päällyslakan kanssa kiiltäväpintaisena, niin se varmaan muistuttaa enemmän pullossa olevaa lakkaa. 

Tekstuuriefekti ei muodostu ihan yhtä nopeasti kuin esim. Kikon tekstuurilakoissa. Röpelöistä pintaa saa tässä lakassa hetken odotella, mutta muodostuttuaan pinnan erikoisuuden kyllä huomaa. Ei ole nimittäin vähään aikaan kynnet jääneet yhtä hyvin kiinni esim. kaulaliinaan ja villapaitaan..Nyt kun omistan tekstuurilakkoja niin OPIlta, China Glazelta ja Kikolta, voisi niistä jonkilaisen vertailun laittaa kasaan. Ja minäkö en ole niin tekstuurilakkojen perään, mistä nuo kaikki on tulleet? :>

Tässä varmaan tällä kertaa kaikki tästä lakasta, palaan taas myöhemmin uusien kynsien kanssa. Idea on jo mielessä :)

2 kommenttia :

  1. Joo-o, makin vahan kauhistuin kun hetki sitten laskin, etta mulla on 18 tekstuurilakkaa.. ja sen jalkeen niita on tainnut taas tulla muutama lisaa. Hupsista! :D Yhtaan OPIn tekstuuria mulla ei kuitenkaan viela ole, voisin huolia tan ja jokusen Bond-tyton ja..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kummallisesti näitä vaan kertyy! :D Mäkin voisin siitä Bond-kokoelmasta muutamaa kokeilla, ihan vaan nähdäkseni onko kaikki OPIn tekstuurit samanlaisia ;)

      Poista