12/03/2013

3. & 4. Luukku: China Glaze - Escaping Reality

Koska joulu ei ole kuitenkaan vielä ihan huomenna, niin uskallan tähän kalenterin alkuun näyttää teille vähän ei-niin-jouluisia -lakkoja. China Glazen Escaping Reality ei todellakaan ole jouluinen lakka. Tai no, voihan kaikista lakoista stailata jouluisen jos oikein haluaa ;)

Lakka kuuluu Cirque Du Soleil Worlds Away -kokoelmaan vuodelta 2012. Aikaisemmin olen kokoelmasta höpötellyt täällä. Kokoelma oli siinä mielessä aika poikkeuksellinen, että siitä tuli hankittua hyvin useita lakkoja ajan myötä. Toisia on kyllä tullut myytyä poiskin, koska esimerkiksi pinkkejä ja vaaleanpunaisia omasta kokoelmasta löytyy aika hyvät määrät. Nykyisin kaikkiin kokoelmiin kuuluu paljon esim. tekstuurilakkoja jotka ovat aina vähän pettymys, eivät ulkonäöltään vaan siksi, että olisi kiva saada myös ihan normaaleja lakkoja ja glitterlakkoja. Worlds Away kokoelmassa kaikki olivatkin juuri glittereitä tai sitten ihan tavallisia kynsilakkoja.



Lakka on (kuten kuvistä näkyy) neonpinkki. Koostumus hätyyttelee jellyä menemättä kuitenkaan ihan jellyjen puolelle. Hieman siis normaalia nestemäisempi, mutta lakkaaminen sujuu hyvin. Kuvissa kaksi kerrosta lakkaa, ehkä vain kärkiin olisi kaivannut kolmatta. Kuivuu mattapintaiseksi kuten neoneilla on tapana. Sävynä aika huomiotaherättävä, voisi kuvailla tummaksi neonpinkiksi. :)



Rimmel - Base Coat
China Glaze - Escaping Reality

4 kommenttia :

  1. Ompas herkullisen sävyinen. Aivan ihana <3

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Sanos muuta, nämä kuvat otettuani tämä lakka poistui hyvin nopsaan myyntipinostani :D

      Poista