12/01/2013

1. & 2. Luukku: China Glaze - It's Alive

Potkaistaan ensimmäiset luukut syrjään ja aloitetaan China Glazen It's Alive -lakalla. Kyseinen lakka on vuoden 2011 Halloween -kokoelmasta (Haunting!) eli kynsilakkamaailmassa voisi ajatella lakalla olevan jo hieman ikää. 

Halloween -kokoelmassa on lakka ilman muuta ansainnut paikkansa. Itselle mieleen tulee ensimmäisenä rupikonna. Lakka on ulkonäöltään ihan hauska, mutta kynsillä sitä ei kyllä ole tullut pidettyä juuri ollenkaan. Kuvissa kynsillä lakkaa on kaksi kerrosta, kuvista voidaan siis päätellä, että ainakin kolme kerrosta olisi hyvä ratkaisu. Mutta toisaalta, jos pieni läpikuultavuus ei häiritse niin kaksi kerrostakin riittää. Jos taas haluaa käyttää tätä lakkaa mahdollisimman vähän ja säästellä sitä niin toinen lakka tämän alla on varmasti myös toimiva ratkaisu :)
Lakka on aikoinaan tullut itselleni käytettynä ja pullossa näkyvä vajuma tästä kertookin. Samalla se tuo lisää Halloween -tunnelmaa ;) Ebayssa lakkaa näkyy olevan vielä ihan hyvin saatavilla. Olen nykyisin aika tarkka siitä, etten myy pois lakkoja, joiden myymistä katuessani en saisi enää mistään. 

Rimmel - Base Coat
China Glaze - It's Alive

4 kommenttia :

 1. Todella kaunis!
  Itse tilasin tämän lakan joskus viime vuonna ja se saapui minulle rikki menneenä :/ Sain rahani takaisin, mutta en uutta lakkaa. Tämä pitää varmaan jossain kohtaa kyllä hankkia! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etenkin pullossa ja tässä valaistuksessa on kyllä edukseen! :) Itse ei tule vihreitä niin kamalasti käyteltyä niin tämä jäänyt sitten tosiaan vähemmälle käytölle :)

   Poista