11/29/2013

Joulukalenteri 2013

Viime vuonna toteutin ensimmäistä kertaa isotöisemmän blogiprojektin, nimittäin joulukalenterin. Joka päivä julkaisin jonkilaisen kynsiin liittyvän tekstin tai sitten vain normaalin lakkauksen. Viime vuoden joulukalenteria pääsee kätevästi selaamaan blogin oikeassa sivussa olevan joulukalenteri -tunnisteen kautta.

Tänä vuonna joulukalenteri pääsee taas vauhtiin. Idea on hieman erilainen, sillä tänä vuonna en höpöttele yleisesti kynsistä ja kynsiharrastuksesta, vaan esittelen eri kynsilakkoja omista kokoelmistani. Olen pyrkinyt lakkaamaan edes osan lakoista kynsille asti, mutta vaikka aloitin tämän homman heti marraskuun alussa, suunnitelmat kuukauden aikana muuttuivat ja kuvaus- ja lakkausolosuhteet eivät olleet edukseen. Siksipä blogissa aukeaa luukku joka toinen päivä, alkaen sunnuntaina 1.12, viimeinen luukku sitten suunnitelmien mukaan pitäisi avata 23.12. 

Ensi vuonna kalenterin kokoaminen pitää varmaan aloittaa heti tammikuussa että varmasti tulee mielekästä sisältöä joka päivälle ;) Mutta on tässäkin selattavaa, tulen kuitenkin julkaisemaan myös lakkauksia ja muita blogin sisältöön kuuluvia asioita joulukuun ajan :)

Tämän vuoden joulukalenterin tulen kokoamaan vanhaan tuttuun tapaan blogin ylälaidasta löytyvälle sivulle, mutta myös tunnisteista se löytyy joulukalenteri'13 -tunnisteen kautta.


PS. Myös blogin banneri on nyt päivitetty talvi- ja joulutunnelmiin :)

2 kommenttia :

  1. Kuulostaa hyvältä!
    Itseltäni jää joulukalenterin toteutus tänä vuonna kokonaan väliin. Viime vuonna sen yritys oli myös aika surkea; sain postattua 18 ensimmäistä päivää (ja niitäkään ei tullut joka päivä) ja sitten pidin taukoa bloggailusta puoli vuotta, ei näin :D Ensi vuonna sitten jos saisin ihan kunnolla jotain aikaan!

    Sinulle on haaste: http://laatikollinenlakkaa.blogspot.fi/2013/11/11-kohdan-haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, käyn kurkkimassa haastetta! :) Haha, ehkä se joulukalenteri oli vähän liikaa sitten? :D Kyllähän tossa kauhea homma on, kun vaan tajuais aloitella sen jo hyvissä ajoin ettei tarvis stressata siitä! :)

      Poista