11/28/2013

Ystävyydestä

Joskus käy niin, että tietyt kynnet nähdessään muistaa mitä silloin tuli tehtyä kun ne kynsillä olivat. Nämä kynnet ovat takuuvarmasti yhdet niistä. Näitä tuli tuijoteltua aika paljon ja nämä lakkaukset kynsillä vietin päivän shoppaillen lapsuudenystävän kanssa Tampereella. On niin hassua, että jotkut ihmiset on sellaisia joita ei välttämättä näe reiluun vuoteen ja sitten kun nähdään taas, niin kaikki on niinkuin aina ennenkin ja vuoden näkemättömyyttä ei huomaa mitenkään. Aivan mahtavaa ja tuon yhden päivän antamalla ilolla jaksaa taas pimeää talvea :)



Kynsille päätyi sitten China Glazen ihana syyslakka Don't Make Me Wine. Hassua etten viihdy tummissa kynsilakoissa, mutta tämä on joka kerta poikkeus. Toisaalta tuntuu, että nyt on omat lakkausmieltymykset muuttumassa, joten varmaan olen myös alkanut tottua tummiinkin väreihin. Etenkin nyt syksyllä / talvella :)

Koristelin lakan aikoja sitten Adeninalta tilatuilla ruusu -water decaleilla. Vaikka kaukaa katsottuna näyttikin siltä, että tummilla kynsillä oli vaan jotkut möykyt, niin hauskat nämä oli etenkin läheltä katsottuna. Ruusut olivat kynnelle siirrettynä vaaleammat kuin arkilla, mutta se ei onneksi suuremmin haitannut. Kaikista isoin ongelma olikin kynsien kuvaaminen. Luonnonvalolamppuni majailee tällä hetkellä (ja joulun yli) ihan toisessa osoitteessa, joten ilman sitä on tosiaan pärjättävä. Onneksi lakka on jo aikaisemminkin blogin puolella näkynyt :)


Rimmel - Base Coat
China Glaze - Don't Make Me Wine
Water Decalsit

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti